Grafik tasarımı işi yapıyorsunuz yenileme hızı da tasarım için pek bir önem arz etmiyor. 60 Hz yeterli çözünürlük konusunda 1080p üstüne çıkmanız şart bütçeniz biraz kısıtlı lakin yine de en azından 1440p alabilirsiniz ve 1440p altına da inmemeniz gerek tercihen 4K almanızı öneririm keza monitör boyutu olarakta 27" altına düşmemekte fayda var ayrıca monitörlerin ADOBE RGB / DCI-P3 / SRGB oranlarının iyi olması lazım size önerim bütçenize göre aşağıdaki üründür bütçe arttırırsanız ASUS Pro Artlara yönelmenizi öneririmmerhaba arkadaşlar iş yerinde grafik tasarımı için bir monitör almam gerek özellik 144 hz 27 inç ıps olması yeterli önerisi olan var mı
aynı özellikte 144 hz 2k önerin var mı söylediklerinde haklısın ama almışken en azından 144 alayım diyorum yinede sonuçta ileride bir üst bir versiyona ve ya farklı bir modele geçersem evimde kullanırım en azından diyeGrafik tasarımı işi yapıyorsunuz yenileme hızı da tasarım için pek bir önem arz etmiyor. 60 Hz yeterli çözünürlük konusunda 1080p üstüne çıkmanız şart bütçeniz biraz kısıtlı lakin yine de en azından 1440p alabilirsiniz ve 1440p altına da inmemeniz gerek tercihen 4K almanızı öneririm keza monitör boyutu olarakta 27" altına düşmemekte fayda var ayrıca monitörlerin ADOBE RGB / DCI-P3 / SRGB oranlarının iyi olması lazım size önerim bütçenize göre aşağıdaki üründür bütçe arttırırsanız ASUS Pro Artlara yönelmenizi öneririm
MSI Pro MP273U
o zaman @Sigurd_ dediğini alabilirsinaynı özellikte 144 hz 2k önerin var mı söylediklerinde haklısın ama almışken en azından 144 alayım diyorum yinede sonuçta ileride bir üst bir versiyona ve ya farklı bir modele geçersem evimde kullanırım en azından diye
354 yorumda 4.5 puanı var ürünün kronik bir sorunu olduğunu sanmıyorum yoksa puanı bu kadar yüksek olamazdıya kronik sıkıntı vs var diyorlardı bunlarda kendime alacağım zaman araştırmıştım o yüzden bilemedim pek
o da doğru evet teşekkür ederim yardımın için354 yorumda 4.5 puanı var ürünün kronik bir sorunu olduğunu sanmıyorum yoksa puanı bu kadar yüksek olamazdı
https://www.vatanbilgisayar.com/viewsonic-27-vx2758a-2k-pro-2-2k-1ms-185hz-ips-gaming-monitor.html bunu tavsiye ederim.o da doğru evet teşekkür ederim yardımın için