Neler Yeni

Monitör Önerisi Oyun için

Marjinx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enver Aksu
Maksimum 5500 TL olucak şekilde önerdiğiniz oyun için monitör varmı? IPS panel ve freesync destekli

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Maksimum 5500 TL olucak şekilde önerdiğiniz oyun için monitör varmı? IPS panel ve freesync destekli
Ekran kartı nedir ve genelde hangi oyunları oynarsınız,bu bilgileri yazarsanız arkdaşlar daha iyi yardımcı olacaklardır.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver

Marjinx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enver Aksu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
bu monitör ekran kartını destekliyor mu
Niye desteklemesin? işin şakası bu arada,destekler sorunsuz çalışır mu monitör gayet iyi genelde fps türü oyunlar oynuyorsan işlemcin iyiyse bunu öneririm hatta direkt al stok bitebilir.Bu monitör tn fakat öncelik sağlayacaktır,bu monitörün ips olanı da var fakat şuan da stok yok,0.5 ms bile güzeldir.

Marjinx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enver Aksu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Niye desteklemesin? işin şakası bu arada,destekler sorunsuz çalışır mu monitör gayet iyi genelde fps türü oyunlar oynuyorsan işlemcin iyiyse bunu öneririm hatta direkt al stok bitebilir.Bu monitör tn fakat öncelik sağlayacaktır,bu monitörün ips olanı da var fakat şuan da stok yok,0.5 ms bile güzeldir.

monitör güzel tek eksi yanı 27 inç olmaması fakat benim sordugum şey bendeki ekran kartı amd radeon ve freesync destekliyor. önerdiğin monitör G-sync NVIDIA destekliyor. ondan sordum

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
monitör güzel tek eksi yanı 27 inç olmaması fakat benim sordugum şey bendeki ekran kartı amd radeon ve freesync destekliyor. önerdiğin monitör G-sync NVIDIA destekliyor. ondan sordum
24.5 ekran yararı olacaktır, 27 de hafif de olsa kafanı sağa sola çevirmen gerekiyor.

Marjinx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enver Aksu
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,894