Neler Yeni

Monitör önerisi şık duran

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batın Emir
Bütçe
5500
Şu pinterestte gördüğünüz komple siyah veya beyaz tarzı estetik sistemlerden toplayacağım f/p monitör koluyla uyumlu şık düzenli duran ekranı büyük görüntüsü iyi öneriniz olan bi monitör var mı ?

Son düzenleme:

Voisxe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Voisxe
Paran yeterliyse beyaz sistem topla, çok güzel gözüküyorlar

Ekler

• 1325.jpg
    1325.jpg
    2 MB · Hit: 48

Voisxe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Voisxe
Konuyla alakasız ama çok hoş duruyor toplam sistemin maliyeti nedir
İnternetten buldum hocam, benim sistem değil, 25kdan başlar beyaz sistem toplamak, şık duran monitör derken nasıl bir şey istiyorsun fotoğraf atar mısın

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batın Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternetten buldum hocam, benim sistem değil, 25kdan başlar beyaz sistem toplamak, şık duran monitör derken nasıl bir şey istiyorsun fotoğraf atar mısın
Hocam şıktan bahsettiğim kalın çerçeveli değil ve gamer monitörler gibi sağ altında böyle desenler falan filan olmayan kısaca dümdüz sade olucak mümkünse ekranın kalitesi en iyisi olsun çok hz önemli değil aşırı oyun bağımlılığım yok grafik tasarım yapıyorum arada valorant lol ne kadar büyük olursa o kadar iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Paran yeterliyse beyaz sistem topla, çok güzel gözüküyorlar
Öyle yapıcam hocam param yeterli şükürler olsun odayı baştan yapıyorum tüm odayı beyaz dizicem sistemide o yönde ilerletiyorum

Voisxe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Voisxe
Hocam şıktan bahsettiğim kalın çerçeveli değil ve gamer monitörler gibi sağ altında böyle desenler falan filan olmayan kısaca dümdüz sade olucak mümkünse ekranın kalitesi en iyisi olsun çok hz önemli değil aşırı oyun bağımlılığım yok grafik tasarım yapıyorum arada valorant lol ne kadar büyük olursa o kadar iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle yapıcam hocam param yeterli şükürler olsun odayı baştan yapıyorum tüm odayı beyaz dizicem sistemide o yönde ilerletiyorum
Böyle bir şey istiyorsun hocam, bakacağım istediğin gibi monitöre.

Ekler

• 312131.jpg
    312131.jpg
    43.4 KB · Hit: 35
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batın Emir
Böyle bir şey istiyorsun hocam, bakacağım istediğin gibi monitöre.
Hocam monitör kolu takmayı düşünüyorum ve renk olarak illa gümüş beyaz olmak zorunda değil siyah falanda olabilir fark etmez sadece düz ve kaliteli ekranlı olsa yeterli gerisini sana bırakıyorum

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
lg ultragear 24gn60r-b kullanıyorum 3500-4000 tl civarına almıştım 1 ay önce falan şuanki fiyatına değermi emin değilim bakın isterseniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batın Emir
lg ultragear 24gn60r-b kullanıyorum 3500-4000 TL civarına almıştım 1 ay önce falan şuanki fiyatına değermi emin değilim bakın isterseniz.
güzel gibi duruyor ekranı falan nasıl memnun musunuz ve bu fiyattan daha ucuza şu monitör mu daha mantıklı yoksa sizin önerdiğiniz mi monitörler hakkında bilgim yok https://www.akakce.com/monitor/en-u...l-hd-freesync-oyuncu-u-fiyati,1135070233.html

Voisxe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Voisxe
güzel gibi duruyor ekranı falan nasıl memnun musunuz ve bu fiyattan daha ucuza şu monitör mu daha mantıklı yoksa sizin önerdiğiniz mi monitörler hakkında bilgim yok https://www.akakce.com/monitor/en-u...l-hd-freesync-oyuncu-u-fiyati,1135070233.html
lg olan iyi ama fiyatı fazla geldi bana, senin attığında alınabilir kullanıcıları memnun, fazla para vermene gerek, illaha veririm diyorsan bu var

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Ben memnunum şahsen az bişi ışık sızmasımı ips glow mu ne var ama rahatsız etmiyor beni. Konu açıp öneri sayasinde almıştım aldığım fiyatda gayet iyiydi (3500-3800 gibi fiyata almıştım indirimli) ama şuan bu parayı hak etmiyor gibi tam emin değilim o konuda. Senin attığın monitörde güzel gibi. Monitör hakkında tek olumsuz yorumum geriye nerdeyse hiç eğilmiyor bu da özellikle csgo veya başka oyunlarda beni rahatsız ediyor yavaştan alışıyorum gibi ama bende monitör kolu alıcam zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,527
Üyeler
168,144
Son üye
encore35
Top Bottom