kafam epey karışık ya o yüzden insanlar ne tercih ediyor diye bakmak istiyorum.oynadığın oyunlara bağlı veya kullanım durumuna
Çok fps oyunlarını kafaya takmıyorsan 2k moni al artık 1080p alınmaz bencekafam epey karışık ya o yüzden insanlar ne tercih ediyor diye bakmak istiyorum.
İşlemci : AMD Ryzen 5 5600 (Wraith Prism)
Anakart : ASUS TUF GAMING B550-PLUS
Ekran Kartı : ASUS TUF 3070 TI
Ram : 2 x XPG Spectrix RGB D41 TUF 8 GB 3200 Mhz DDR4 CL16
M2 SSD : Kingston NV2 1 TB NVMe PCIE 4.0
PSU : ASUS TUF-GAMING-750W Bronze
Kasa : ASUS TUF Gaming GT501
böyle bir sistemim var. ileride de am5 geçip geliştiririm diye tahmin ediyorum. donanımsal olarak meraklı birisiyim performansı ve geliştirmeyi severim. ama monitörler çok pahalı :') acaba 27 inc almazsam daha sonra keşke 27 inc alsaydım diye üzülür müyüm? 27inc 180 hz falan mı zorlasam bilmiyorum siz ne kullanıyorsunuz?
Hocam LoL oynuyorsan geniş ekran çok daha iyi , 144 Hz fazlasıyla yeter . Yok cs- valo oynuyorsan daha küçük ekran daha iyi (direkt ekrana bakınca heryeri görebilirsin) ve böyle oyunlarda 180 Hz önemli. Eğer hikayeli oyun oynuyoraan karar tamamen sana ait . Ama LoL,veya valo falan oynuyorsun dediklerimi dikkate al .Selamlar aynı bütçe içerisinde almayı düşündüğüm iki seçenek var siz olsanız ne yapardınız?
ikisi de ips ekran
144hz 27 inc monitör mü?
180hz 24 inc monitör mü?
Tarafını seç savaşa katıl
Evet örnekleri çok çok nadir oynuyorum. siz ne kullanıyorsunuz?Hocam LoL oynuyorsan geniş ekran çok daha iyi , 144 Hz fazlasıyla yeter . Yok cs- valo oynuyorsan daha küçük ekran daha iyi (direkt ekrana bakınca heryeri görebilirsin) ve böyle oyunlarda 180 Hz önemli. Eğer hikayeli oyun oynuyoraan karar tamamen sana ait . Ama LoL,veya valo falan oynuyorsun dediklerimi dikkate al .
hocam ne tarz oyun oynuyorsunuzSelamlar aynı bütçe içerisinde almayı düşündüğüm iki seçenek var siz olsanız ne yapardınız?
ikisi de ips ekran
144hz 27 inc monitör mü?
180hz 24 inc monitör mü?
Tarafını seç savaşa katıl
olabilir fiyatları beni korkutsa da 1440 falan da olur mu çok terimleri anlamıyorum ama çözünürlük olarak öyle de oluyor değil mi? siz nasıl monitör kullanıyorsunuz.Çok fps oyunlarını kafaya takmıyorsan 2k moni al artık 1080p alınmaz bence
karışık hocam ya fps pek nadir de olsa oynuyorum ama hepsi karışık diyeyim. siz ne monitör kullanıyorsunuz?hocam ne tarz oyun oynuyorsunuz
Hocam sistemin bu sisteme kötü monitör gitmez, google üzerinden 2k 180hz monitör bak fps oyunlarında hz yüksek olur hemde hikayeli stratejik oyunlarda görüntü kaliten iyileşmiş olur 2 taraftan da karlısın yaniolabilir fiyatları beni korkutsa da 1440 falan da olur mu çok terimleri anlamıyorum ama çözünürlük olarak öyle de oluyor değil mi? siz nasıl monitör kullanıyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
karışık hocam ya fps pek nadir de olsa oynuyorum ama hepsi karışık diyeyim. siz ne monitör kullanıyorsunuz?
hocam bendeolabilir fiyatları beni korkutsa da 1440 falan da olur mu çok terimleri anlamıyorum ama çözünürlük olarak öyle de oluyor değil mi? siz nasıl monitör kullanıyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
karışık hocam ya fps pek nadir de olsa oynuyorum ama hepsi karışık diyeyim. siz ne monitör kullanıyorsunuz?
Arkadaşlar 3-5 demeyin boş geçmeyin. Çok pahalı monitörler için bağış kutusu açacağım Öneriniz için çok teşekkür ederim. Siz nasıl monitör kullanıyorsunuz?Hocam sistemin bu sisteme kötü monitör gitmez, google üzerinden 2k 180hz monitör bak fps oyunlarında hz yüksek olur hemde hikayeli stratejik oyunlarda görüntü kaliten iyileşmiş olur 2 taraftan da karlısın yani
Ben şuanlık gaming setupu sattım satmadan önce 240 hz 1080p moni vardı iş görüyordu ama şuan macbook kullanıyorum ekranı 2k ve ekran kalitesi mükemmel.Yaza doğru setup kuracağım ve kesinlikle 2k moni alırım asla 1080p moni almam.Arkadaşlar 3-5 demeyin boş geçmeyin. Çok pahalı monitörler için bağış kutusu açacağım Öneriniz için çok teşekkür ederim. Siz nasıl monitör kullanıyorsunuz?
Öneriniz için çok teşekkürler. Çok güzel bir öneri, ben sanırım asus tuf bir şeyler bakacağım bir de bütçeyi şuan için zorlayamam. Çok teşekkürler.hocam bende
Simülasyon için MSİ 32 inç 2k 170hz
Yan ekran için Asus 23,8 1080p 170hz
Günlük işlerim için Dell 27inç 1080p 165hz monitörler var
eğer çok fps oynamıyorsanız bütçeyi biraz aşıp https://www.hepsiburada.com/msi-27-...ips-180hz-1ms-gaming-monitor-pm-HBC00006UZANM