Neler Yeni

Monitör Renk Sıcaklığı nasıl Olmalı ? Soğuk/Normal/Sıcak

ObitoR3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Muratcan Balıkçı
asus tuf gaming VG279Q3A modelini kullanıyorum ve monitörün ayarlarındaki renk Sıcaklığını bu 3 ayardan hangisini seçmeliyim ?

ConquerorXIV

80+ Gold
asus tuf gaming VG279Q3A modelini kullanıyorum ve monitörün ayarlarındaki renk Sıcaklığını bu 3 ayardan hangisini seçmeliyim ?
gözüne nasıl doğru geliyorsa öyle yap
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim tam ortada ne soğuk ne sıcak yani renkler monitörden monitöre değişiyor farklı ayarlar var

ObitoR3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Muratcan Balıkçı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gözüne nasıl doğru geliyorsa öyle yap
hocam peki ya ASCR Değişken OD /ELMB SYNC (g-sync le birlikte açabiliyorum g-sync açık) bunların arasından açmam seviyesini yükseltip azaltma gibi durumlar hepsi göze nasıl hitap ettiğine bağlı mı ?

ConquerorXIV

80+ Gold
hocam peki ya ASCR Değişken OD /ELMB SYNC (g-sync le birlikte açabiliyorum g-sync açık) bunların arasından açmam seviyesini yükseltip azaltma gibi durumlar hepsi göze nasıl hitap ettiğine bağlı mı ?
sadece g-sync aç diğerleri önemsiz işe yaramazlar

ben gama yükseltiyorum mesala

ObitoR3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Muratcan Balıkçı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sadece g-sync aç diğerleri önemsiz işe yaramazlar

ben gama yükseltiyorum mesala
değişken od ayarının önemli olduğunu okudum hocam onun dışında ghosting vesayre yaşamamak için sadece g sync yeterli olacak mı ? gözden geçirmem gereken bir düzey ayar yok mu

ConquerorXIV

80+ Gold
değişken od ayarının önemli olduğunu okudum hocam onun dışında ghosting vesayre yaşamamak için sadece g sync yeterli olacak mı ? gözden geçirmem gereken bir düzey ayar yok mu
overdrive dan bahsediyorsan onu yap tabi

Top Bottom