gözüne nasıl doğru geliyorsa öyle yapasus tuf gaming VG279Q3A modelini kullanıyorum ve monitörün ayarlarındaki renk Sıcaklığını bu 3 ayardan hangisini seçmeliyim ?
hocam peki ya ASCR Değişken OD /ELMB SYNC (g-sync le birlikte açabiliyorum g-sync açık) bunların arasından açmam seviyesini yükseltip azaltma gibi durumlar hepsi göze nasıl hitap ettiğine bağlı mı ?gözüne nasıl doğru geliyorsa öyle yap
sadece g-sync aç diğerleri önemsiz işe yaramazlarhocam peki ya ASCR Değişken OD /ELMB SYNC (g-sync le birlikte açabiliyorum g-sync açık) bunların arasından açmam seviyesini yükseltip azaltma gibi durumlar hepsi göze nasıl hitap ettiğine bağlı mı ?
değişken od ayarının önemli olduğunu okudum hocam onun dışında ghosting vesayre yaşamamak için sadece g sync yeterli olacak mı ? gözden geçirmem gereken bir düzey ayar yok musadece g-sync aç diğerleri önemsiz işe yaramazlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben gama yükseltiyorum mesala
overdrive dan bahsediyorsan onu yap tabideğişken od ayarının önemli olduğunu okudum hocam onun dışında ghosting vesayre yaşamamak için sadece g sync yeterli olacak mı ? gözden geçirmem gereken bir düzey ayar yok mu