1080pde ekrana burnunu sokmaktan bıktım
Buda dev gibi oled 2k
İlk defa böyle şeyler alacağım oled mi 4k oyunculuk mu çok kararsızım oled alsam birdaha 4k deneyimleyemeceğim yada oled
oled alma bakimi zor. oled yanigi gibi sorunlar cikmamasi icin cok dikkat etmek gerekli. ben tecrube ettim. Ama kalitesine diyecek yok. Ha 4k dersen o da cok iyi. suan bir 2k ips bir 2k oled kullaniyorum. sahsen ips olan rahat rahat acik birakabiliyorum. ama olede dikkat etmek zorundayim.
1080pde ekrana burnunu sokmaktan bıktım
Buda dev gibi oled 2k
İlk defa böyle şeyler alacağım oled mi 4k oyunculuk mu çok kararsızım oled alsam birdaha 4k deneyimleyemeceğim yada oled
Hocam oledin yoksa 4k nın mı tadı daha güzeloled alma bakimi zor. oled yanigi gibi sorunlar cikmamasi icin cok dikkat etmek gerekli. ben tecrube ettim. Ama kalitesine diyecek yok. Ha 4k dersen o da cok iyi. suan bir 2k ips bir 2k oled kullaniyorum. sahsen ips olan rahat rahat acik birakabiliyorum. ama olede dikkat etmek zorundayim.
Diyosunki oled besili canavarOled almanı ben önermem. Ips öneririm.
Oled yanığı olduğunda insan bi kötü hissediyor.
bunu tecrube etmedim. fakat bildigim ve oledi ayni zamanda 2k ips i tecrube ettigim kadariyla oled daha farkli. hdr i daha farkli renkler daha canli. eger oled alacaksan sana 2k oled onerebilirim. ekran kartin nedir?Hocam oledin yoksa 4k nın mı tadı daha güzel
Yeni sistem alıcam 5070 ti yada 5080 alicambunu tecrube etmedim. fakat bildigim ve oledi ayni zamanda 2k ips i tecrube ettigim kadariyla oled daha farkli. hdr i daha farkli renkler daha canli. eger oled alacaksan sana 2k oled onerebilirim. ekran kartin nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
benim aldigim oled 34k idi buna gore de hesap et
sakin 8 gb modelini alma 4k da adim atamazsin haberin olsun. dedigim gibi oled cok pahali belki yari fiyatina 4k ips alirsin o derece yani. ha illa alacam dersen, ben lg 27gr95qe kullaniyorum. ben ilk zaman 4k alacaktim, iyiki de almamisim. cunku ekran kartim 4060 8 gb. dsr ile test ettim hemen bellek yetersiz hatasina dustu. fakat 2k da rahat takiliyorum. dedigim gibi 4k da guzel ama oled farkli bir panel oldugu icin daha kaliteli heleki 2k modeli (en azindan benim icin)Yeni sistem alıcam 5070 ti yada 5080 alicam
5070 ti ve 5080 in 8 GB modeli yok ikiside 16gbsakin 8 gb modelini alma 4k da adim atamazsin haberin olsun. dedigim gibi oled cok pahali belki yari fiyatina 4k ips alirsin o derece yani. ha illa alacam dersen, ben lg 27gr95qe kullaniyorum. ben ilk zaman 4k alacaktim, iyiki de almamisim. cunku ekran kartim 4060 8 gb. dsr ile test ettim hemen bellek yetersiz hatasina dustu. fakat 2k da rahat takiliyorum. dedigim gibi 4k da guzel ama oled farkli bir panel oldugu icin daha kaliteli heleki 2k modeli (en azindan benim icin)
tamam ne ala o zaman. oled bakimi zor ama kaliteyi muhakkak fark edersin. eger 4k alirsan 1080 den sonra onda da kaliteyi fark edersin. ama oled bakimi zordur. dikkat etmen gerekir. bu soylediklerim seni korkutmasin. ama extra dikkat etmek gerekli5070 ti ve 5080 in 8 GB modeli yok ikiside 16gb
Kararsız kaldım 2k zaten yeterli olucak gibi bide oled + 39 inç pubgde arapları yok ederim gibitamam ne ala o zaman. oled bakimi zor ama kaliteyi muhakkak fark edersin. eger 4k alirsan 1080 den sonra onda da kaliteyi fark edersin. ama oled bakimi zordur. dikkat etmen gerekir. bu soylediklerim seni korkutmasin. ama extra dikkat etmek gerekli
eger cok istiyorsan oled amenna ama 2k ips veya 4k ips yetmez mi dersen bence yeter. oled in farki var mi? var ama boyle inanilmaz ucuk bi fark yok. hele ki sen 1080 den gececeksin 4k sana cennet gelirKararsız kaldım 2k zaten yeterli olucak gibi bide oled + 39 inç pubgde arapları yok ederim gibi
320hz de Arapları 10.sınıf kimya ayrıştırma yöntemlerini uygulucameger cok istiyorsan oled amenna ama 2k ips veya 4k ips yetmez mi dersen bence yeter. oled in farki var mi? var ama boyle inanilmaz ucuk bi fark yok. hele ki sen 1080 den gececeksin 4k sana cennet gelir
lasdfnblkasdfn guzel eglenceler guzel hevesler dilerim sana. oled bakimini (cok zor degil ama ipsten daha cok dikkat etmen gerekli) ve fiyatini dert etmez isen oled birini bile dert edersen 4k ips gayet isini gorur320hz de Arapları 10.sınıf kimya ayrıştırma yöntemlerini uygulucam