Arkadaşlar monitorumde pivot var ama stand almalımıyım ? masam küçük biraz monitorun ayağı bazen mouseye engel oluyor. Yada mousepadmi alayım suan 90x40 klasse mousempadim var ama sade mouse olanlar daha iyi duruyor. 1500tl bütçem var
hocam sıcak para derken nası yani? mousepadım eskidi hep üstünde leke var. bide biraz yükseltmek için. stand ise hem güzel duruyor hem ayaklar kalkıcakboşuna neden 1500 tl harcayacaksın anlamadım kupon gibi bir şey mi var. Umarım bunu yazarken sıcak para kullanarak ödemeyi düşünerek yazmadın
Kullanılmayacak durumdaysa neden boşuna para harcayacaksın karışmak gibi olmasın dahocam sıcak para derken nası yani? mousepadım eskidi hep üstünde leke var. bide biraz yükseltmek için. stand ise hem güzel duruyor hem ayaklar kalkıcak
hocam dediğim gibi bilgisayara 1 2 yükseltme yapmak istiyorum. Ne yapabilirim işteKullanılmayacak durumdaysa neden boşuna para harcayacaksın karışmak gibi olmasın da
En basidinden kaspersky premium almak gibiKnk onun yerine git bilgisayarını update edicek uygulamalara para harca paralı uygulamalara boşver padi madi
hangi uygulama varki öyleKnk onun yerine git bilgisayarını update edicek uygulamalara para harca paralı uygulamalara boşver padi madi
Hocam antivirus gerek yok gibi. düz malwarebytes ve kaspersky kullanıyordum fazlaydı bile. çok avanak olmadıkça virus yemek zor gibi. yesen bile windows antiviruste iyiKnk onun yerine git bilgisayarını update edicek uygulamalara para harca paralı uygulamalara boşver padi madi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
En basidinden kaspersky premium almak gibi
hocam oyun alabilirimde ne alabilirimİlla uygulamada olmak zorunda değil masaüstü kullanıyorsan az para biriktir ne biliyim ekstra ram falan tak ya da farklı şeylere harca daha mantıklı olur sen verirsin kararı onda