Arkadaşlar monitörü yerleştirdiğimiz yer yamuk sağa doğru ittirmem bir işe yaramıyor aşırı sabit bunu nasıl düzleyebilirim?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
knka içinden çıkan apart ile gevşet vidayı dönerArkadaşlar monitörü yerleştirdiğimiz yer yamuk sağa doğru ittirmem bir işe yaramıyor aşırı sabit bunu nasıl düzleyebilirim?
Alıntıyı görüntüle
Reis soldaki vidayı gevşettim de o vida aşağı yukarı hareket etmesini sağlıyor sağ sol hiç oynamadı şu anknka içinden çıkan apart ile gevşet vidayı döner
Kdhdksdhdsksh hocam soldaki vidayi gevşettim ama aşağı yukarı hareketi gevşedi yönleri hala aynı taş gibi duruyor biraz daha bakayım şunaBu modelde her yeri bağlantı noktalarından gevşetebilirsin. Zorlama elinle enayi gibi. Poşetten çıkan alyan ile aç biraz düzelir.
biraz daha kurcala ben ayarını yapmıştım ama nereden sıktım bilmiyorumReis soldaki vidayı gevşettim de o vida aşağı yukarı hareket etmesini sağlıyor sağ sol hiç oynamadı şu an
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kdhdksdhdsksh hocam soldaki vidayi gevşettim ama aşağı yukarı hareketi gevşedi yönleri hala aynı taş gibi duruyor biraz daha bakayım şuna
Yaptım reis sağ olasinbiraz daha kurcala ben ayarını yapmıştım ama nereden sıktım bilmiyorum