Monitör Tavsiyesine İhtiyacım Var

Looizy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
311
Bütçe
4500
Dostlar merhaba, 3050ti lı laptopum var en fazla 4,5k ya kadar 24-27 arası bir monitör bakıyorum tavsiyeleriniz nedir ?

Arkadaşın attığı gigabyte iyidir
Benim anlamadığım konu Freesync ve Gsync teknolojisi sanırım. Ekran kartım Nvidia olduğu için illa Gsync destekli bir monitör almam şart değil sanırım ?

Benim anlamadığım konu Freesync ve Gsync teknolojisi sanırım. Ekran kartım Nvidia olduğu için illa Gsync destekli bir monitör almam şart değil sanırım ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nvidia ekran kartımla kullanıyorum.(1660ti) sorunsuz çalışıyor gsync

Nvidia ile de çalışıyor Adaptive vardı sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nvidia ekran kartımla kullanıyorum.(1660ti) sorunsuz çalışıyor gsync
https://www.itopya.com/lg-27-27gn60...ps-fhd-freesync-premium-gaming-monitor_u16731 Bu nasıldır peki arkadaşlar ?

aynı monitörün 27 inç versiyonu. hangisini istiyorsan onu al.
1080p 27'' için çok önermiyorlar. Yakından bakılınca pikseller sayılıyor 27'' için 2k öneriyorlar var mı bu konu hakkında bir bilgin peki ?

1080p 27'' için çok önermiyorlar. Yakından bakılınca pikseller sayılıyor 27'' için 2k öneriyorlar var mı bu konu hakkında bir bilgin peki ?
doğru diyorlar. ekran büyüyüp çözünürlük aynı kaldıkça doğal olarak pixeller belirginleşmeye başlar. 1080p için 24 inç öneriliyor.

doğru diyorlar. ekran büyüyüp çözünürlük aynı kaldıkça doğal olarak pixeller belirginleşmeye başlar. 1080p için 24 inç öneriliyor.
Hımm anladım. Sıkıntı yaşayacağımı bile bile almakta çok mantıklı değil yani

Hımm anladım. Sıkıntı yaşayacağımı bile bile almakta çok mantıklı değil yani
birebir 27 inç monitörde 1080p görüntü görmediğim için bir şey diyemiyeceğim. monitörün iyice dibine giriyorsan belki sorun olabilir.

Geri