forum.donanimarsivi.com
Arkadaşın attığı gigabyte iyidirDostlar merhaba, 3050ti lı laptopum var en fazla 4,5k ya kadar 24-27 arası bir monitör bakıyorum tavsiyeleriniz nedir ?
![]()
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
➡️3800TL Bütçede Monitör Arayanlar İçeri:
Çok fazla 4000tl ye kadar monitör önerisi isteyen gördüm.Onun için bu konuyu açıyorum. Kişisel monitör önerim: LG 24GN60R-B Teknik özellikler: 23.8",144HZ,IPS Ekran, 1ms(GtG),HDR10,FreeSync™ Premium,1920x1080 Tüm teknik özellikler: https://www.lg.com/tr/oyun-monitorleri/lg-24gn60r-b Monitörle...forum.donanimarsivi.com
Benim anlamadığım konu Freesync ve Gsync teknolojisi sanırım. Ekran kartım Nvidia olduğu için illa Gsync destekli bir monitör almam şart değil sanırım ?Arkadaşın attığı gigabyte iyidir
Benim anlamadığım konu Freesync ve Gsync teknolojisi sanırım. Ekran kartım Nvidia olduğu için illa Gsync destekli bir monitör almam şart değil sanırım ?
nvidia ekran kartımla kullanıyorum.(1660ti) sorunsuz çalışıyor gsyncBenim anlamadığım konu Freesync ve Gsync teknolojisi sanırım. Ekran kartım Nvidia olduğu için illa Gsync destekli bir monitör almam şart değil sanırım ?
Nvidia ile de çalışıyor Adaptive vardı sanırımBenim anlamadığım konu Freesync ve Gsync teknolojisi sanırım. Ekran kartım Nvidia olduğu için illa Gsync destekli bir monitör almam şart değil sanırım ?
Nvidia ile de çalışıyor Adaptive vardı sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nvidia ekran kartımla kullanıyorum.(1660ti) sorunsuz çalışıyor gsync
https://www.itopya.com/lg-27-27gn60...ps-fhd-freesync-premium-gaming-monitor_u16731 Bu nasıldır peki arkadaşlar ?![]()
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
aynı monitörün 27 inç versiyonu. hangisini istiyorsan onu al.https://www.itopya.com/lg-27-27gn60...ps-fhd-freesync-premium-gaming-monitor_u16731 Bu nasıldır peki arkadaşlar ?
1080p 27'' için çok önermiyorlar. Yakından bakılınca pikseller sayılıyor 27'' için 2k öneriyorlar var mı bu konu hakkında bir bilgin peki ?aynı monitörün 27 inç versiyonu. hangisini istiyorsan onu al.
doğru diyorlar. ekran büyüyüp çözünürlük aynı kaldıkça doğal olarak pixeller belirginleşmeye başlar. 1080p için 24 inç öneriliyor.1080p 27'' için çok önermiyorlar. Yakından bakılınca pikseller sayılıyor 27'' için 2k öneriyorlar var mı bu konu hakkında bir bilgin peki ?
Hımm anladım. Sıkıntı yaşayacağımı bile bile almakta çok mantıklı değil yanidoğru diyorlar. ekran büyüyüp çözünürlük aynı kaldıkça doğal olarak pixeller belirginleşmeye başlar. 1080p için 24 inç öneriliyor.
birebir 27 inç monitörde 1080p görüntü görmediğim için bir şey diyemiyeceğim. monitörün iyice dibine giriyorsan belki sorun olabilir.Hımm anladım. Sıkıntı yaşayacağımı bile bile almakta çok mantıklı değil yani