Yardım Monitör temizlemek için bu ürün alınır mı ?

Jonkey

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
69
monitör temizlemek için mikro fiber bez veya böyle şeyler almak mı lazım ?

camsil ve fiber bez ile siliyorum pırıl pırıl oluyor

monitör temizlemek için mikro fiber bez veya böyle şeyler almak mı lazım ?
Monitör için satılanlardan alınabilir. Ama mikro fiber bez şart. Gözlük bezi de aynı görevi görür. Ben şahsen gözlük bezi fazlaca olduğundan onu kullanmaktayım. Su ile ıslattığım normal bez ile temizliyorum ekranı daha sonra kurumadan mikro fiber bez ile kuruluyorum tertemiz oluyor. tabi almak isterseniz yine siz bilirsiniz. ama sadece su ile de temizlik yapılabiliyor. Mikro fiber bez şart

camsil ve fiber bez ile siliyorum pırıl pırıl oluyor
camsil monitör için sorun olmaz mı yoksa ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Monitör için satılanlardan alınabilir. Ama mikro fiber bez şart. Gözlük bezi de aynı görevi görür. Ben şahsen gözlük bezi fazlaca olduğundan onu kullanmaktayım. Su ile ıslattığım normal bez ile temizliyorum ekranı daha sonra kurumadan mikro fiber bez ile kuruluyorum tertemiz oluyor. tabi almak isterseniz yine siz bilirsiniz. ama sadece su ile de temizlik yapılabiliyor. Mikro fiber bez şart
anladım sadece mikrofiber bez almayı düşünüyodum diğer sıvılara güvenemiyorum eyw

camsil monitör için sorun olmaz mı yoksa ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anladım sadece mikrofiber bez almayı düşünüyodum diğer sıvılara güvenemiyorum eyw
çok sıkmazsan sorun olmaz yani ben iyice yıkar gibide sıkıyordum bişey olmadida sen yine çok sıkmadan yapabilirsin

Geri