Neler Yeni

Monitör Yerine TV Kullansam

Herkese günaydın.

Benim aklıma takılan bir konu var. Evde bilgisayarı kullanıyorum yazın kısmetse bilgisayarı güçlendireceğim, burası tamam. Evde monitör yerine Panasonic'in televizyonunu kullanıyorum, zaten evde fazlalık, kullanan yok. Ben bilgisayar ile monitör olarak televizyonu kullanırsam bir şey olur mu? Açıkçası fazladan masrafa girmek istemiyorum, televizyon da hem büyük ( neredeyse 45" vardır tam bilmiyorum ) hem de görüntü kalitesi olarak beni tatmin ediyor. Zaten yazın belki bir ihtimal PS3 veya Xbox360 alabilirim. Eğer alırsam televizyon daha avantajlı olur düşünceme göre.

Kısaca; Evde monitör yerine televizyon kullanırsam bir şey olur mu? Zararı olacaksa ne olur?

Not: Televizyonu duvara asacağım, minimum 50 cm falan bir fark olacak.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Tv de gecikme sorunları oOlabilir.

Masyta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Faruk
Genellikle Minecraft, FM gibi oyunlar oynarım, Fifa ve PES ikilisinin bilgisayarı çok yormayacak sürümlerini ( 18 ve 17 ideal gibi ) ve CS-GO, GTAV ve Epic Games'in ücretsiz oyunlarını indireceğim.
Cs de sıkıntı tv

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Herkese günaydın.

Benim aklıma takılan bir konu var. Evde bilgisayarı kullanıyorum yazın kısmetse bilgisayarı güçlendireceğim, burası tamam. Evde monitör yerine Panasonic'in televizyonunu kullanıyorum, zaten evde fazlalık, kullanan yok. Ben bilgisayar ile monitör olarak televizyonu kullanırsam bir şey olur mu? Açıkçası fazladan masrafa girmek istemiyorum, televizyon da hem büyük ( neredeyse 45" vardır tam bilmiyorum ) hem de görüntü kalitesi olarak beni tatmin ediyor. Zaten yazın belki bir ihtimal PS3 veya Xbox360 alabilirim. Eğer alırsam televizyon daha avantajlı olur düşünceme göre.

Kısaca; Evde monitör yerine televizyon kullanırsam bir şey olur mu? Zararı olacaksa ne olur?

Not: Televizyonu duvara asacağım, minimum 50 cm falan bir fark olacak.
ben csgo küçük ile televizyon kullanıyordum 60hz monitörden hiç bir farkı yok gibiydi.
ps3 hdmi ile monitöre bağlanabilirsiniz sonradan bir monitör alacaksanız tv sizi götürecektir.

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
Televizyonla idare edilir kardeşim bir sıkıntı olmaz ama dediğim gibi idare edilir şu dönemde para kazanmak zor iş bir monitör alana kadar görüntü versin yeter. Sadece biraz alışmanız zaman alacaktır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Televizyonla idare edilir kardeşim bir sıkıntı olmaz ama dediğim gibi idare edilir şu dönemde para kazanmak zor iş bir monitör alana kadar görüntü versin yeter. Sadece biraz alışmanız zaman alacaktır

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alışığım zaten, 6 aydır öyle kullanıyoryum

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
872
İsim
Göksel Gündüz
TV'lerin input lag'ı Monitörlerden yüksek olur. Bu yüzden oyun oynarken mouse geç yanıt verir. Sıkıntılı PC'ye TV bağlamak ama Playstation'da nasıl durum bilmiyorum.

Top Bottom