Neler Yeni

Monitör'de Çizgiler Çıkıyor

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Sa Arkadaşlar ben PC aldıktan 1-2 Ay sonra Ekranda çizgiler çıkmaya başladı PC Aldığım bilgisayarcıyı aradım foto/Video Falan attım adam bana monitöre Fiziksel Zarar verdiğimizi söyledi adama hiç kırık falan yok ve basına'da hiç kötü bı şey gelmediğini söyledim Bu seferde Monitör IPS ekran ısındığında içindeki küçük Hasar ayrılıyor Soğuduğunda tekrar birleşiyor Kırmışsınız Falan Dedi Ben Zaten İnanmadım Tam Hafta Sonu Adama Götürecektir Baktım Aradan 3-4 gün geçtikten sonra Çalışmaya Başladı Sonra Götürmedim Tekrar Kullanmaya Başladım 2-3 Ay geçti Aradan Şimdi Oyun Oynerken Yine Aynı Şey Oldu Sizce Sebebi Ney Adama Gidince Yine Bı şeyler Uydurması ?

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Sa Arkadaşlar ben PC aldıktan 1-2 Ay sonra Ekranda çizgiler çıkmaya başladı PC Aldığım bilgisayarcıyı aradım foto/Video Falan attım adam bana monitöre Fiziksel Zarar verdiğimizi söyledi adama hiç kırık falan yok ve basına'da hiç kötü bı şey gelmediğini söyledim Bu seferde Monitör IPS ekran ısındığında içindeki küçük Hasar ayrılıyor Soğuduğunda tekrar birleşiyor Kırmışsınız Falan Dedi Ben Zaten İnanmadım Tam Hafta Sonu Adama Götürecektir Baktım Aradan 3-4 gün geçtikten sonra Çalışmaya Başladı Sonra Götürmedim Tekrar Kullanmaya Başladım 2-3 Ay geçti Aradan Şimdi Oyun Oynerken Yine Aynı Şey Oldu Sizce Sebebi Ney Adama Gidince Yine Bı şeyler Uydurması ?
ekran kartın nedir

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kartın nedir
GT 430

NOT: Bende Böyle düşük Ve Eski Bir Ekran Ekran Kartı'nın Ryzen7 3800X Gibi Bir İşlemci'ye Yetemiyip İflas Ettiğini Düşünüyorum Ama 1-2 Saat Sonra HDMI Kablosunu Sökünce'de Çizgiler Devam Etmeye Başladı.

Son düzenleme:

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
kabloyla alakalı bir sıkıntı olabilir dediği gibi monitör ısınıyor olabilir

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kabloyla alakalı bir sıkıntı olabilir dediği gibi monitör ısınıyor olabilir
Knk
1-Monitör Isınınca Çizgilermi Çıkıyor Ve Çıkıyorsa Geçermi

2-Bugün Bilgisayarı 1-2 Saat Kullandıktan Sonra Bu Hale Geldi Yani Pc'yi 7-8 Saat Kullandığım Günler bile Oldu Ama Sorun Yoktu Yani Pek Sanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,419
Üyeler
160,846
Son üye
Yigit42
Top Bottom