Video var elimde attım ama gelmemis"değişik" bir kriter değil. Ya görsel ekleyin ha anlatın.
Youtubede video izlerkenkarama gibi bir şey oluyor kararıp duzeliyo ama seri seri oluyo bazı bolgeler"değişik" bir kriter değil. Ya görsel ekleyin ha anlatın.
Beyaz mı kararma mı?Video var elimde attım ama gelmemis
Mesaj otomatik birleştirildi:
Youtubede video izlerkenkarama gibi bir şey oluyor kararıp duzeliyo ama seri seri oluyo bazı bolgeler
Alt tab cekiyo gibi belli bir bölgede ve sadece youutbede fark ettim grimsi bı renk siyah gibi alt tab çekiyormuş gibiBeyaz mı kararma mı?
Ekran kartın AMD ise onlarda oluyor. En son çıkan drivera güncelle, ama bir görsel olmadan net bir şey diyemem.Alt tab cekiyo gibi belli bir bölgede ve sadece youutbede fark ettim grimsi bı renk siyah gibi alt tab çekiyormuş gibi
ekran kartim rtx 3060 saha dün yeni güncelledimEkran kartın AMD ise onlarda oluyor. En son çıkan drivera güncelle, ama bir görsel olmadan net bir şey diyemem.
Hocam sorunu çözebildin mi, aynı sorunu ben de vega6 4300ge ile yaşıyorum bios güncellemelerinden tut da driverlere kadar yapmadığım değiştirmediğim yazılım kalmadı. Çözüm bulduysan beni de yeşillendirebilir misin?ekran kartim rtx 3060 saha dün yeni güncelledim
Yok bulamadimHocam sorunu çözebildin mi, aynı sorunu ben de vega6 4300ge ile yaşıyorum bios güncellemelerinden tut da driverlere kadar yapmadığım değiştirmediğim yazılım kalmadı. Çözüm bulduysan beni de yeşillendirebilir misin?