Neler Yeni

Monitörde OLED teknolojisi oturdu mu? Tercih edilir mi?

Era.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Serkan Barındık
Arkadaşlar monitör almayı düşünüyorum fakat OLED teknolojisi çok aşırı pahalı. Sizce OLED'e o kadar para vermeye gerek var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,916
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
aşırı iyi görüntü istiyorsan verilir. ama oled yanığı riski var dikkatli kullanmak gerekiyor. 5-10 yıl daha beklersen micro led panelli bir monitör önerebilirim.:kekw:

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Enes Altunışık
Arkadaşlar monitör almayı düşünüyorum fakat OLED teknolojisi çok aşırı pahalı. Sizce OLED'e o kadar para vermeye gerek var mı?
Optimum isimli kanalda öneriyordu reis. Uzun kullanımda sorun olur mu kimse bilemez yeni sayılabilir teknoloji. Yine de garanti olduğu sürece oled yanığı falan sorun olmaz diye düşünüyorum. Bence alınır. Mükemmel teknoloji.

Era.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Serkan Barındık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki gecikme değerlerinde diğer monitörlerle eş değer mi yoksa o konuda hala geride mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,916
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,596
İsim
Mert Can Ergün
Parlaklığı fullemediğin sürece bir şey olmaz sanırsam

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,916
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler

BabaVoss7

80+ Silver
Bende bugün sipariş ettim amazonda bi heveslendim bakalım deli para ama insanlar değer diyorlar. Yazı filan işin yoksa eğer aydınlık bir yerde kullanmayacaksanız oyun film ve daha çok karanlık ortamdaysanız alabilirsiniz deniyor genelde. Tam benlik yani. 4k mı ultrawide mı derken uw aldım bakalım olmadı iade etmeyi düşünüyorum bakacaz. Almayın bekleyin yeni teknoloji diye diye 3 yıl oldu bekliyom

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Baran Kut
Bence yerine oturdu sayılır. Özellike bu sene çıkan yeni modellerin hiç üzeceğini zannetmiyorum kullanıcıyı. Sadece bir tık dikkatli kullanmak gerekebiliyor özellikle PC için kullanılacak ise. Onun dışında teknolojisi baya ilerledi 1-2 seneye kalmaz mükemmelleştirirler. Ondan sonra da yavaştan standart olmaya adım adım ilerler gibime geliyor. Daha baya var tabi standart olmasına.

Ben şimdilik IPS aldım bulabilseydim miniLED alırdım ama yoktu ben bakarken. 1-2 seneye kadar OLED alıp ana monitörüm yapmayı düşünüyorum.

Gecikme konusunda da OLED'e hala yaklaşabilen bir panel yok. Teknoloji imkan vermiyor çünkü. Tabi o gecikmeleri gözünüzle görebilir misiniz, hissedebilir misiniz sanmıyorum ama o kadar para verdikten sonra yalandan da olsa hissediyorum derdim :kekw:

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,596
İsim
Mert Can Ergün
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,916
İsim
Ertuğrul