Mt1903
80+ Bronze
Dahası
Ekran kartına undervolt yapmak isterseniz yardımcı olabilirim. Sıcaklık hemen hemen 75'i geçmiyor 1830 Mhz'ye sabitleyince.An itibariyle RDR2 oynuyorum ve görüntü gerçekten çok güzel. Nasıl düzeldi diyeceksiniz. Display port kablosunu da değiştirdim ve eski görüntü sorunu kalmadı. Daha bir güzel oldu görüntü. DLSS modunu da performanstan kaliteye çektim ve 2K ultra ayarlarda RTX 2060S ve Ryzen 5 5600X işlemci ve 16gb ram ile kimi yerde 55-56 kimi yerde de 80 lere varan FPS değerleri alıyorum. Ekran kartı sıcaklığı da daha önce belirttiğim üzere 82-83 oluyor maximum.
Genel anlamda değerlendirme yapacak olursam Monitörde ufak da olsa bir ghosting olduğunu söyleyebilirim ancak benim açımdan herhangi bir sorun yaratmıyor. Önceki monitörüm 1080p çözünürlüklü Viewsonic XG2405 İPS paneldi. Şu an ikinci monitör olarak kullanıyorum. Şunu söylemem gerekir ki renk doygunluğu ve güzelliği & matlığı açısından (bunu doğru kelime ile nasıl ifade edebileceğimi bilmiyorum) Viewsonic monitörü daha başarılı buldum. Acaba Viewsonic 2K monitör alsaydım daha güzel mi olurdu diye düşünmüyor değilim. Ancak monitörden memnun olmadığımı söyleyemem. İstediğim şeyi bana veriyor. Tavsiye eder miyim peki? Daha önce Kaliteli bir İPS panel monitör kullanıyorsanız buna geçmenizi tavsiye etmem. Ancak kaliteli olmayan İPS panel veya VS, TN panel bir monitörden geçecekseniz düşünmenize gerek yok. Fiyatına göre verdiği performansı iyi buluyorum. F/P ürünü yani.