Yardım Monitörden Görüntü Alamama

M.Barisk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
177
Arkadaşlar selamlar Yarım saat önce elektronikçiden kaliteli bi hdmi kablosu almıştım ekran kartının hdmı yuvası düzgün çalışıyormu diye tv ye bağladım her şey güzel çalıştı fakat kendi monitörüme bağladıktan sonra görüntü alamamaya başladım bios falan geliyo fakat windowsa geçerken monitör tekrardan uyku moduna geçiyo otomatik olarak ne yapmalıyım Not: Monitör dvi soket destekli

Arkadaşlar selamlar Yarım saat önce elektronikçiden kaliteli bi hdmi kablosu almıştım ekran kartının hdmı yuvası düzgün çalışıyormu diye tv ye bağladım her şey güzel çalıştı fakat kendi monitörüme bağladıktan sonra görüntü alamamaya başladım bios falan geliyo fakat windowsa geçerken monitör tekrardan uyku moduna geçiyo otomatik olarak ne yapmalıyım Not: Monitör dvi soket destekli
Dönüştürücüylemi kullanıyorsun yani?

Dönüştürücüylemi kullanıyorsun yani?
Hayır kablolar hdmi to hdmi monitöre bağladığım dvi to dvi kablolarda sorun olmadığından eminim sadece pc açılıyo bios geliyo windowsa geçtiği zaman tekrar monitör uyku moduna geçiyo. Bios pilini takıp çıkarsam düzelir mi ?

Hayır kablolar hdmi to hdmi monitöre bağladığım dvi to dvi kablolarda sorun olmadığından eminim sadece PC açılıyo bios geliyo windowsa geçtiği zaman tekrar monitör uyku moduna geçiyo. Bios pilini takıp çıkarsam düzelir mi ?
Bir dene istersen çıkarmayı

Geri