Alposki 80+ Silver Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 3,084 Dahası Reaksiyon skoru 2,527 İsim Alp Yalçın 22 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar yeni sistem aldım kasayı monitöre bağladım çalıştırdım kasa çalışıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor no signal yazıyor çözümünü bilen var mı? nasıl görüntü getiricem?
Arkadaşlar yeni sistem aldım kasayı monitöre bağladım çalıştırdım kasa çalışıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor no signal yazıyor çözümünü bilen var mı? nasıl görüntü getiricem?
N nazmvurl 80+ Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 74 Dahası Reaksiyon skoru 16 İsim Nazım VURAL 22 Mayıs 2020 #2 speaker ı tak uyarı sesi vermesi lazım. aynı kabloyla televizyona bağla. bios a gir biostan fast boot de
speaker ı tak uyarı sesi vermesi lazım. aynı kabloyla televizyona bağla. bios a gir biostan fast boot de
Baihu 80+ Bronze Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1,926 Dahası Reaksiyon skoru 815 Konum Bayburt İsim Selim Tüylü Instagram https://www.instagram.com/selim.tuylu/ 22 Mayıs 2020 #3 Monitör bütün girişleri kontrol edip görüntüyü verir. Biraz bekleyince açılmıyorsa, kullandığınız kabloyu monitörden seçersiniz.
Monitör bütün girişleri kontrol edip görüntüyü verir. Biraz bekleyince açılmıyorsa, kullandığınız kabloyu monitörden seçersiniz.