Monitörlerdeki çıkışların farkı

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,048
Dostlar şimdi benim 75 hz monitörüm var ve yakında pc toplayacağım, bu 75 hz i tam almak için hangi çıkışı tercih etmeliyim ve
HDMI,VGA,DVI vb. çıkışların farkı nedir?

Dostlar şimdi benim 75 hz monitörüm var ve yakında PC toplayacağım, bu 75 hz i tam almak için hangi çıkışı tercih etmeliyim ve
Full Hd görüntü için Display Port
VGA baya eskidi öldü denilebilir artık çok eski bir çıkış HD görüntü vermez diğeri gibi
DVI bilmiyorum ne cacık :D

Dostlar şimdi benim 75 hz monitörüm var ve yakında PC toplayacağım, bu 75 hz i tam almak için hangi çıkışı tercih etmeliyim ve
hdmi la 120 hz e kadar alabilirsin ama hdmi ile freesync g-syc kullanamazsın 144 hz alamassın.display port ile g-sync freesync de alırsın 144 hz de.ama monitörün özelliklerini hdmi la da alabiliyorsan dp ye para verme derim.bende 144 hz freesync monitör var mesela ama hdmi olduğundan 120 hz freesync olmadan kullanıyorum

hdmi la 120 hz e kadar alabilirsin ama hdmi ile freesync g-syc kullanamazsın 144 hz alamassın.display port ile g-sync freesync de alırsın 144 hz de.ama monitörün özelliklerini hdmi la da alabiliyorsan dp ye para verme derim.bende 144 hz freesync monitör var mesela ama hdmi olduğundan 120 hz freesync olmadan kullanıyorum
Benim şimdi HP 22F 75hz Monitörüm var buna ne takmam gerekiyor sizce?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,531
Üyeler
195,041
Son üye
Beerkzebub
Geri