hocam akakçe de yazıyor fiyat tarihlerine baktığınızda gelecek 15 gün diye tahmin yapıyor akakçeKnk bu bilginin kaynağı nedir
hocam akakçe de yazıyor fiyat tarihlerine baktığınızda gelecek 15 gün diye tahmin yapıyor akakçeKnk bu bilginin kaynağı nedir
Tahminleri doğru mu çıkıyor peki ona göre ben de monitör arıyorum dahocam akakçe de yazıyor fiyat tarihlerine baktığınızda gelecek 15 gün diye tahmin yapıyor akakçe
Monitör piyasasını takip etmediğim için bir şey diyemem ama şimdi alırsın 15 gün sonra fiyatı düşerse amazon a yazarsın olmadı elindekini iade edip yenisini sipariş geçersin.Anladım Aoc fiyatı düşecek diyor arkadaş beklemeli miyim sizce yoksa kapmalı mıyım direkt amazondan
Her zaman tutmuyor.Tahminleri doğru mu çıkıyor peki ona göre ben de monitör arıyorum da
Hocam valla dolar hafifden kafayı kaldırdı yükselirmi bilmiyorum ama bence fiyatı sabit kalırNasıl hocam oyunlarda bir sıkıntı çıkarıyor mu eksik ve iyi yanlarını yazarsan çok sevinirim
msı alveveveve yeni sistemimi almış bulunmaktayım bu benim ilk sistemim olacak ve paşama uygun bir monitör bakıyorum şu ikisi arasında kaldım hangisini önerirsiniz Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Knk dusebilir yanliş yazdım tahmini yaniKnk bu bilginin kaynağı nedir
Her zaman tamamen tutmuyor ama tuttuğu zamanlar da var.Tahminleri doğru mu çıkıyor peki ona göre ben de monitör arıyorum da
Dostum ben AOC un 2K lık monitorunu kullanıyorum. VA panel. Sadece 250 nits parlaklığı olması odanın ışık fazla giriyorsa gündüz ekranı görmende etki ediyor gündüz perdeleri biraz kısman gerekebiliyor onun dışında herşeyinden memnunumveveveve yeni sistemimi almış bulunmaktayım bu benim ilk sistemim olacak ve paşama uygun bir monitör bakıyorum şu ikisi arasında kaldım hangisini önerirsiniz Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle