Neler Yeni

Monitörmümde ekran gidip geliyo ve nedenini bulamadım. Yardımcı olur musunuz ?

TugraBlg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tuğra Bilge
Monitörü aldıktan kısa süre sonra oyunlarda veya hernagi bir zamanda monitörüm gidip gelmeye başlamıştı. Garantiye göndermeye üşendim ve kablosuyla oynayarak herhengi şeyler deniyerek çözüyodum. Yani dp kablosununun temassızlığından dolayı düşünüp kabloyla oynuyodum ara sıra geçiyodu ara sıra geçmmiyodu bilgisayarı kapatıyodum yine aynı şekilde ara sıra geçiyodu nöyle idare ediyodum ama son zamanlarda gözüme batmaya başladı ek monitörüm yok o yüzden yardımcı olabilirseniz çok sevinirim garantiden gelmesini beklemek istemiyorum iyi akşamlar.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,806
İsim
Emre siyah
Bende de aynı problem var hdmi kablosu ucu ucuna yetiyor kasa çok sağ tarafta kaldığı için temassızlık oluyordu ben de kasayı çevirdim

TugraBlg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tuğra Bilge
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de aynı problem var hdmi kablosu ucu ucuna yetiyor kasa çok sağ tarafta kaldığı için temassızlık oluyordu ben de kasayı çevirdim
peki sorun giderildi mi? ne kadar zamandır karşılaşmıyosun sorunla. (yani yeni değiştirdiysen sşansına denk gelmemiş olabilir mi acaba)

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,806
İsim
Emre siyah
peki sorun giderildi mi? ne kadar zamandır karşılaşmıyosun sorunla. (yani yeni değiştirdiysen sşansına denk gelmemiş olabilir mi acaba)
sorun kalmadı, 1 haftadır falan böyle monitor ve ekran kartı yeni zaten

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Kenan Çelik
Başka bir çözüm olarak freesync kapatabilir ya da ekran 144hz çalışıyor ise 120hz'e çekip durumu gözlemeleyebilirsin. Her iki yöntemde bu sorunu çözüyor.

TugraBlg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tuğra Bilge
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler. İyi günler :)

Top Bottom