Marku 80+ Bronze Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 1,472 Reaksiyon skoru 601 26 Ocak 2021 #1 Kapatmalı mıyım derken mesela PC ile işim bitti , kapattıktan sonra monitörüde kapatıyorum, kapatmasam bir sorun çıkar mı? Veya faturaya yansır mı?
Kapatmalı mıyım derken mesela PC ile işim bitti , kapattıktan sonra monitörüde kapatıyorum, kapatmasam bir sorun çıkar mı? Veya faturaya yansır mı?
Vesemir Dayı 80+ Platinum Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 12,496 En İyi Cevap 20 Reaksiyon skoru 27,594 26 Ocak 2021 #2 Marku yazmış: Kapatmalı mıyım derken mesela PC ile işim bitti , kapattıktan sonra monitörüde kapatıyorum, kapatmasam bir sorun çıkar mı? Veya faturaya yansır mı? Devamı için tıklayın... Fark etmez.
Marku yazmış: Kapatmalı mıyım derken mesela PC ile işim bitti , kapattıktan sonra monitörüde kapatıyorum, kapatmasam bir sorun çıkar mı? Veya faturaya yansır mı? Devamı için tıklayın... Fark etmez.