Neler Yeni

Monitörü Kasaya Bağladım Kasa Açılıyor (PC yani) Ama Monitör Sinyal Yok

atackpros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ege Köken
Bilgisayarı farklı bi odaya taşıdım (önceden hiçbir sorun olmazken) kasa güç kablosuyla monitorun güç kablosunun hangisi olduğunu karıştırdım 2 side aynı amper aynı V veriyordu bende sorun olmaz dedim. Kasa açıldı monitöre güç geldi ekran kartına monitoru bagladim monitor görmüyor sinyal yok diyor sorun ekran kartında mı monitorde mi anlayamadım ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz(güç kablolarını değiştirip denedim)

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven
Bilgisayarı farklı bi odaya taşıdım (önceden hiçbir sorun olmazken) kasa güç kablosuyla monitorun güç kablosunun hangisi olduğunu karıştırdım 2 side aynı amper aynı V veriyordu bende sorun olmaz dedim. Kasa açıldı monitöre güç geldi ekran kartına monitoru bagladim monitor görmüyor sinyal yok diyor sorun ekran kartında mı monitorde mi anlayamadım ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz(güç kablolarını değiştirip denedim)
tasirken ekran kartinin zarar gormus olma ihtimali varmi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rıfat Toklu
hdmı veya dp portlarını değiştirip dene bunlar dışında aklıma gelen bir şey yok

atackpros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ege Köken
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rıfat Toklu
hdmı bağlantısını direkt olarak anakarta bağla ekran kartını aradan çıkar görüntü gelirse ekran kartında bir problem vardır

atackpros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ege Köken
hdmı bağlantısını direkt olarak anakarta bağla ekran kartını aradan çıkar görüntü gelirse ekran kartında bir problem vardır
Hocam herhalde dikkatsizlikten ekran karta bağlayacağıma ana karta bağlanmışım kabloyu ondan da görüntü gelmemiş sorun yoktur değil mi yakınımı bekliyorum ekran kartını takması icin temizlemek için çıkarmıştım da

caglar11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
aybars çağlar
Hocam herhalde dikkatsizlikten ekran karta bağlayacağıma ana karta bağlanmışım kabloyu ondan da görüntü gelmemiş sorun yoktur değil mi yakınımı bekliyorum ekran kartını takması icin temizlemek için çıkarmıştım da
hocam anakarta bağladığınız için görüntü alamamış olmanız normal. bundan sebep zarar görmüş müdür diye soruyorsanız bir şey olacağını sanmıyorum. onun dışında taşırken temizlerken vesaire için bir şey söyleyemeyeceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rıfat Toklu
kartta herhangi bir şeyden dolayı hasar görünmüyorsa büyük olasılıkla sağlamdır

atackpros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ege Köken
Tamamdır hocam sağolun
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam anakarta bağladığınız için görüntü alamamış olmanız normal. bundan sebep zarar görmüş müdür diye soruyorsanız bir şey olacağını sanmıyorum. onun dışında taşırken temizlerken vesaire için bir şey söyleyemeyeceğim.
Boş yere ekran kartı ramleri sok tak yapmak zorunda kaldım tek pişmanlığım o umarım sıkıntı çıkarmaz

İlginiz için çok teşekkür ederim

Gereksiz yere stresten 5 yıl yaşlandım fakirliğin gözü kor olsun

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular