Neler Yeni

Monitörüm cok tozlandi nasil temizleyebilirim

Dx Muum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
arda
arkadaslar monitorum fazla tozlandi neyle nasil temizleyebilirim yardimci olabilir misiniz lutfen evdeki seylerden ornek verin ozel bezler falan yazmayin lutfen

şahin doğan

80+ Platinum
t-shirt, halı, mousepad, para, pamuk, tuvalet kağıdı, peçete, sarı bez, çorap daha aklıma gelmedi.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Mikrofiber bez varsa biraz nemlendirip onunla silebilirsin. İz de bırakmıyor diğer bezler gibi ben öyle yapıyorum.

xmert96x

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Mert Çevik
1_org_zoom.jpg

Dx Muum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mikrofiber bez varsa biraz nemlendirip onunla silebilirsin. İz de bırakmıyor diğer bezler gibi ben öyle yapıyorum.
nemlendirme olayi nasil oluyor su mu dokuyoruz ustune pek anlamiyorum yani suyun fazla ya da az oldugunu nasil anlicam bide mikrofiberz bez dediginiz sey Milli sari bezimiz degil mi

şahin doğan

80+ Platinum
nemlendirme olayi nasil oluyor su mu dokuyoruz ustune pek anlamiyorum yani suyun fazla ya da az oldugunu nasil anlicam bide mikrofiberz bez dediginiz sey Milli sari bezimiz degil mi
hocam yanlış anlamazsanız siz mağarada mı yaşıyorsunuz ? nemlendirmek ne demek derken ?

şahin doğan

80+ Platinum

Newkan

80+ Bronze
Micro bez ve lcd sprey

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Birazcık su dök işte çok ıslak olmasın. Sarı bez değil temizlik için alıyorlar genelde belki vardır evinizde. Mikrofiber olarak aratırsan görebilirsin. O bezler leke bırakmıyor ekranda.

Dx Muum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
arda
Birazcık su dök işte çok ıslak olmasın. Sarı bez değil temizlik için alıyorlar genelde belki vardır evinizde. Mikrofiber olarak aratırsan görebilirsin. O bezler leke bırakmıyor ekranda.
elimi suya tuttum sonra elimi beze silkeledim nemlendirdim monitoru sildim tozlar gitti de tukuruk izleri falan kaldi onlar nasil cikacak

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,383
İsim
Ahmet Sevinç
a
t-shirt, halı, mousepad, para, pamuk, tuvalet kağıdı, peçete, sarı bez, çorap daha aklıma gelmedi.
atlet yazmamışsın hocam:mad:
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaslar monitorum fazla tozlandi neyle nasil temizleyebilirim yardimci olabilir misiniz lutfen evdeki seylerden ornek verin ozel bezler falan yazmayin lutfen
ıslak mendil olabilir ben onla temizliyorum

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,545
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Monitör sıradan şeylerle silinmez. Bu tarz ekranları özel temizleme kitleri var onlarla temizleyin. 40-50 TL bir şey yıllarca kullanırsınız.

Top Bottom