nemlendirme olayi nasil oluyor su mu dokuyoruz ustune pek anlamiyorum yani suyun fazla ya da az oldugunu nasil anlicam bide mikrofiberz bez dediginiz sey Milli sari bezimiz degil miMikrofiber bez varsa biraz nemlendirip onunla silebilirsin. İz de bırakmıyor diğer bezler gibi ben öyle yapıyorum.
hocam yanlış anlamazsanız siz mağarada mı yaşıyorsunuz ? nemlendirmek ne demek derken ?nemlendirme olayi nasil oluyor su mu dokuyoruz ustune pek anlamiyorum yani suyun fazla ya da az oldugunu nasil anlicam bide mikrofiberz bez dediginiz sey Milli sari bezimiz degil mi
3-5 damla su dök sil.nasil nemlendirecegim ki su mu dokecegim ustune ?
Birazcık su dök işte çok ıslak olmasın. Sarı bez değil temizlik için alıyorlar genelde belki vardır evinizde. Mikrofiber olarak aratırsan görebilirsin. O bezler leke bırakmıyor ekranda.nemlendirme olayi nasil oluyor su mu dokuyoruz ustune pek anlamiyorum yani suyun fazla ya da az oldugunu nasil anlicam bide mikrofiberz bez dediginiz sey Milli sari bezimiz degil mi
elimi suya tuttum sonra elimi beze silkeledim nemlendirdim monitoru sildim tozlar gitti de tukuruk izleri falan kaldi onlar nasil cikacakBirazcık su dök işte çok ıslak olmasın. Sarı bez değil temizlik için alıyorlar genelde belki vardır evinizde. Mikrofiber olarak aratırsan görebilirsin. O bezler leke bırakmıyor ekranda.
atlet yazmamışsın hocamt-shirt, halı, mousepad, para, pamuk, tuvalet kağıdı, peçete, sarı bez, çorap daha aklıma gelmedi.
ıslak mendil olabilir ben onla temizliyorumarkadaslar monitorum fazla tozlandi neyle nasil temizleyebilirim yardimci olabilir misiniz lutfen evdeki seylerden ornek verin ozel bezler falan yazmayin lutfen