Ekran kartı driverini DDU ile sil ve yeniden yükle.Alıntıyı görüntüleMerhaba arkadaşlar az önce fifa oynarken ekran bi anda gitti ve bilgisayar yeniden başladı başlarken de fotoğraf ta olduğu gibi mor noktalar oluşmaya başladı bilgisayar ekran kartını görmüyor bunun sebebi nedir acaba ekran kartını güncelleştirdim
Nasıl silebilirim anlatabilir misinEkran kartı driverini DDU ile sil ve yeniden yükle.
Nasıl silebilirim anlatabilir misin
Hocam denedim fakat bir değişiklik olmadı
Ekran kartı driverini kurdunmu?Hocam denedim fakat bir değişiklik olmadı
Evet hocam kurdum sıfırdanEkran kartı driverini kurdunmu?
Sorun masaüstü resminde olabilirmi?Evet hocam kurdum sıfırdan
Sanmıyorum hocam çünkü bilgisayar ekran kartını okumuyor yaklaşık 1 senedir masaüstü resmi duruyor bilgisayar hem açılırken hem kapanırken aynı şekil de oluyor mor noktalıSorun masaüstü resminde olabilirmi?
Ekran kartı driverini DDU ile sil ve yeniden yükle.
Hocam ben pek anlamıyorum değişmesinden vesaire bilgisayarcıya götürsem halledebilir mi ?merhaba. bunun gibi konu hakkında zerre bilgisi olmayıp ddu mdu tavsiye vermeye çalışanları dikkate almayın. driver hatası değil.
buraya başlık açan zaten yardım almak için yazmış, ne tavsiye verilirse yapacak durumda, bu bilgisi olmayıp ***** ***** driver mriver tavsiyeleriyle 2-3 saat kaybedecek yazık değil mi?
sizin konunuz ekran kartı memory vram'lerinden birisi ya da birkaçı değişmesi gerekiyor, tanesi 12 dolar, benzerini şurada da yazdım. https://forum.donanimarsivi.com/konu/aygit-yoeneticisi-ekran-karti-durduruldu.894890/#post-8219777
Hocam ben pek anlamıyorum değişmesinden vesaire bilgisayarcıya götürsem halledebilir mi ?
Tamamdır hocam İstanbul’daki lokasyonları değerlendireceğim yapım aşaması uzun sürer mi acaba bir de hocam sorun çok mu büyük neden böyle bir hata vermiş olabilir fifayı sürekli oynuyordum ilk defa oldu böyle 1 senediristanbul'da iki yer var yapabilen, ankarada'da da bir yer var.
istanbul: teknoloji çözüm
istanbul: profix
ankara: çok anlamıyorlar ama baburtech