Neler Yeni

monitörüm gittikçe siliniyor

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
burak karadağ
fotoğrafta göründüğü gibi tarih kısmı görünmüyor.Gün geçtikçe siliniyor 2 hafta falan oldu alttan renkler falan sızıyo,neden böyle bişi oldu durduk yere? garanti falan bir işlem yaparmı buna 1.5 yıl olmuş alalı itopyadan aldım
marka model : AOC 27" 27G2U 144Hz 1ms VGA 2xHDMI DP Freesync Premium G-Sync FHD IPS Gaming Monitör

Ekler

• 22.jpg
    22.jpg
    281.3 KB · Hit: 130
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Oğuzhan Demir
Bir darbe vs. Almadıysa sürekli değişen sıcaklıktan panel ömrünü doldurmuş olabilir. Garantiye gönderin derim.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,220
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
garantisi devam ediyorsa gönder.

FakeLords

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Civan Çiftçi
Bir darbe vs. Almadıysa sürekli değişen sıcaklıktan panel ömrünü doldurmuş olabilir. Garantiye gönderin derim.
bir şey soracaktım benim monitörümde ölü pixel gibi bir şey var ama emin degilim bu 2 yıl garanti süresi içerisinde göndersem olurmu çünkü çogalıp çogalmayacagına bakacagım

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Oğuzhan Demir
bir şey soracaktım benim monitörümde ölü pixel gibi bir şey var ama emin degilim bu 2 yıl garanti süresi içerisinde göndersem olurmu çünkü çogalıp çogalmayacagına bakacagım
Bazı firmalar 1 tane ölü piksel olsa bile değişim yapabiliyor, şansınızı deneyin derim. Garantiniz bitmeden değişim yaptırın, sonra elinizde kalmasın.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
burak karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazı firmalar 1 tane ölü piksel olsa bile değişim yapabiliyor, şansınızı deneyin derim. Garantiniz bitmeden değişim yaptırın, sonra elinizde kalmasın.
darbe falan almadı garantiye yollasam kaç güne geri gelir acaba? 1 tanede ölü piksel var

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,697
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
darbe falan almadı garantiye yollasam kaç güne geri gelir acaba? 1 tanede ölü piksel var
Garanti belgesinde yazar genelde 20 iş günü içerisinde problemi çözmek zorundalar yasalar çerçevesinde. 1 ölü pixeli boşver hocam esas olay panel arızası var monitöründe. @FakeLords sen de garanti belgesini okursan bulursun hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Oğuzhan Demir
Garantiden genellikle 20 iş günü içinde geliyor. Ama bazı durmlarda bu 5 iş günü içinde de olabiliyor. Tamamen firmaya bağlı. Örneğin sürekli kapanıp açılma sorunu ile garantiye gönderdiğimiz bir Huawei marka telefon 4-5 iş günü içinde elimize ulaşmıştı. Anakart değişti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
ilker
Garantiden genellikle 20 iş günü içinde geliyor. Ama bazı durmlarda bu 5 iş günü içinde de olabiliyor. Tamamen firmaya bağlı. Örneğin sürekli kapanıp açılma sorunu ile garantiye gönderdiğimiz bir Huawei marka telefon 4-5 iş günü içinde elimize ulaşmıştı. Anakart değişti.

Benim ekranda bir sorun varmı 1600x900 de kullanıyorum görev çubuğunun altında siyah çizgi var.
1.jpg2.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Oğuzhan Demir

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
burak karadağ
Garanti belgesinde yazar genelde 20 iş günü içerisinde problemi çözmek zorundalar yasalar çerçevesinde. 1 ölü pixeli boşver hocam esas olay panel arızası var monitöründe. @FakeLords sen de garanti belgesini okursan bulursun hocam
evt ölü piksel önceden cıkmıstı zaten sorun etmedimde şimdi siliniyor mecbur göndermem gerek 20 gün monitörsüz kaldımı sıkıntı büyük sizce yararıma bir işlem yaparlarmı ?
Sıcaklıktan dolayı panel rengi solmuş gibi gözüküyor. Monitörü aldığınız firmaya danışmanızda fayda var.

Top Bottom