Neler Yeni

Monitörüm kırıldı ekran gelmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ömer
Lg 24gn60rb monitörü abdullah abi sayesinde aldım işte elim yavaştan çarpmasiyla kırıldı herneyse hatamdır kabulüm monitöre görüntü gelmiyor 10 gündür görüntü gelmiyordu bende kutusuna koydum bi ara yollarım garantiye diye dün tekrardan bi deniyeyim dedim yine görüntü gelmedi bende hdmi kablosunu tak çıkart yaptım ve görüntü geldi birtek resimde olan o kırık yer görüntüsüzdü onunda nedeni belli sonradan bi kaç saat kullandıktan sonra bi 30dklık işim çıktı ve pcyi kapattım açtığımda tekrardan görüntü gelmedi nedeni nedir kendinimi korumaya alıyor anlamadım yardımcı olacak arkadaşlara çok çok teşekkür ederim şimdiden
Mesaj otomatik birleştirildi:

2. Monitör olarak kullanıyordum belki bi umut çalışırda tamir etmeme gerek kalmaz diye bi sizlere sorayım dedim

Ekler

• IMG_20231202_210945.jpg
    IMG_20231202_210945.jpg
    1.8 MB · Hit: 98

Lyrox1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
AHMET OKAN KARA
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, PC, Ekran kartları.
Lg 24gn60rb monitörü abdullah abi sayesinde aldım işte elim yavaştan çarpmasiyla kırıldı herneyse hatamdır kabulüm monitöre görüntü gelmiyor 10 gündür görüntü gelmiyordu bende kutusuna koydum bi ara yollarım garantiye diye dün tekrardan bi deniyeyim dedim yine görüntü gelmedi bende hdmi kablosunu tak çıkart yaptım ve görüntü geldi birtek resimde olan o kırık yer görüntüsüzdü onunda nedeni belli sonradan bi kaç saat kullandıktan sonra bi 30dklık işim çıktı ve pcyi kapattım açtığımda tekrardan görüntü gelmedi nedeni nedir kendinimi korumaya alıyor anlamadım yardımcı olacak arkadaşlara çok çok teşekkür ederim şimdiden
Hocam en iyisi Teknik Servise Göndermek Garantisi varsa Onlar tamir ederler ücretinide sizden alırlar böyle kullanmaktansa biraz para gitsin siz eziyet çekmeyin monitörde

Aykut D.

80+ Gold
Mesaj otomatik birleştirildi:

2. Monitör olarak kullanıyordum belki bi umut çalışırda tamir etmeme gerek kalmaz diye bi sizlere sorayım dedim
Kırılmış hocam geçmiş olsun . Kullanıcı hatasıdır panel değişimi ücretli ucretide tuzlu biraz yeni monitör daha makul oluyor .

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam en iyisi Teknik Servise Göndermek Garantisi varsa Onlar tamir ederler ücretinide sizden alırlar böyle kullanmaktansa biraz para gitsin siz eziyet çekmeyin monitörde
Hocam 6.5k fiyat istediler şikayet ediceğim thh ye başka çare yok ztn şarkı vs için kullanıyordum ve hoş bir görüntü olsun diye yoksa tamir etmek için o kadarda bir gerekçem yok o kadar kırıkla idare edebilirim ama neden 1 gün görüntü gelip 1 gün gelmiyor kırılmış evet ama görüntü geldi dün ve saatlerce kullandım

Maethril_

80+ Bronze
Ederi 4.5k olan şeye 6.5k tamir ücreti istemek nasıl kafa ya.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ömer
Ederi 4.5k olan şeye 6.5k tamir ücreti istemek nasıl kafa ya.
En az 40 defa aradım hocam yardımcı olmuyorlar teknik servistede zaten ağzında sakızla bir hamımefendi çıktı ister yaptırın ister yaptırmayın umrumda değil dedi uğraşamam dedim kapattım ilk ve son lg tercihim oldu birdaha tövbe

WhoCares

80+ Gold
o panel öyle ufaktan el çarpmasından ziyade darbe almış rage mi attin naptin :kekw: panel perte çıkmış ya komple monitor u değiştireceksin yada 2.el çıkma panel bulacaksın

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ömer
o panel öyle ufaktan el çarpmasından ziyade darbe almış rage mi attin naptin :kekw: panel perte çıkmış ya komple monitor u değiştireceksin yada 2.el çıkma panel bulacaksın
Yok hocam rage kesmez dedim kuzey koreden bi istekte bulundum onlarda kabul edip atom bombası attılar şikayet etmedim farkındaysan hocam nasıl kırdığımı biliyorsanız yardımcı da olabilirsiniz

Top Bottom