Çıkma ekran vb bilmiyorum ama orjinal ekranı zaten monitor kadardır fiyatı. Kendinize yeni monitör bakınmonitörümün ekranı kırıldı ufak bi kırık yüzünden bütün ekranım gitti. Nerede yaptırabilirim garantisi doldu, çıkma ekran da olur. İyi forumlar.
hocam nerede yaşıyorsunuz elektronikçilerden yardım alabilirsin
param yok çıkma ekran lazım hocam ya.Çıkma ekran vb bilmiyorum ama orjinal ekranı zaten monitor kadardır fiyatı. Kendinize yeni monitör bakın
bol şans hocam işiniz zor monitörünüz eski bir model belki burdan yardım bulabilirsiniz umarımparam yok çıkma ekran lazım hocam ya.
Forum sahibi hocam fotoğraf atabilir misiniz @rizlaaa35fotoğraf atarsanız daha iyi olur hocam. Panel kırıldıysa zaten yapacak bir şey yok. Çünkü monitör 4500se panel 3500 lira. O durumda taksitle yeni monitör almanız daha iyi olacaktır.
Üzücü olmuş hocam ne yaptınız akabinde elden mi çıkardınız ucuz fiyatapanel kırıldıysa geçmiş olsun. tamir falan yok. Tamir parası için monitörün kendisinden daha fazla para istiyorlar. Paneli kırık monitör hurdadır. Tecrübe ile sabit. Geçmiş olsun.