Arkadaşlar monitörümde kırmızı nokta var 2 noktalın soluna doğru dokunuyorum kayboluyolar monitörüm excalibur 165 hz olan 24.5 inc napmalıyım ve monitör içine doğru göçtü dokunduğumda napmalıyım garanti çözüm bulabilirmi veya yeni ürün verirmi
Garantiye yolla. Firmalara göre değişiyor piksel sayısı.excalibur 165 hz olan 24.5 inc napmalıyım ve monitör içine doğru göçtü dokunduğumda napmalıyım garanti çözüm bulabilirmi veya yeni ürün verirmi
1 2 ay olduİade edip parasını isteyin 14 gün geçmesiyse Casper'ın bilgisayara dair hiçbir ürününü önermem
Casper almayın aldırmayın.Arkadaşlar monitörümde kırmızı nokta var 2 noktalın soluna doğru dokunuyorum kayboluyolar monitörüm excalibur 165 hz olan 24.5 inc napmalıyım ve monitör içine doğru göçtü dokunduğumda napmalıyım garanti çözüm bulabilirmi veya yeni ürün verirmi
monitörden memnunum çok güzel ama işte sorun ortadaİade edip parasını isteyin 14 gün geçmesiyse Casper'ın bilgisayara dair hiçbir ürününü önermem
Ölü pikselden dolayı iade isteyin1 2 ay oldu
Zaten sorunu hemen bozulması , monitör iyi değil bu yüzdenmonitörden memnunum çok güzel ama işte sorun ortada
Garanti deneyin veya iade isteyin ölü pikseldem1 2 ay oldu
Casper almayın aldırmayın.
Allah Allah bir ara aramıştım dediler ekran kartını güncelleyin sonra yollayın bizim buralarda varmış götürün dedilerZaten sorunu hemen bozulması , monitör iyi değil bu yüzden
Ekran kartıyla ölü piksel ne alaka? Klasik Casper teknik servisiAllah Allah bir ara aramıştım dediler ekran kartını güncelleyin sonra yollayın bizim buralarda varmış götürün dediler
Ekran kartı güncelleme ve ölü pixelAllah Allah bir ara aramıştım dediler ekran kartını güncelleyin sonra yollayın bizim buralarda varmış götürün dediler