Bu monitörü kaç TL'ye aldınız?galıba ghostıng vara kaç kere vıdeo foto cektım golgelenme oluyor ayarlarda bı sıknıtı olabılırmı hangı ayarları konrol etmem gerek
model: Viewsonıc XG2405 24ınc ıps panel 144hz
Fotoğraf yada video atarsanız olup olmadığını söyleyebilirimgalıba ghostıng vara kaç kere vıdeo foto cektım golgelenme oluyor ayarlarda bı sıknıtı olabılırmı hangı ayarları konrol etmem gerek
model: Viewsonıc XG2405 24ınc ıps panel 144hz
Ipslerde genelde olmuyor ama olanlarda çok düşük seviyede oluyor , büyük ihtimalle konuyu açan arkadaş ghostingin ne olduğunu bilmiyorIps model değil mi? ipslerde ghosting oluyor muydu ya.
Bende aoc model monitör var, benimkinde ghosting azaltmaya yarayan mod "Overdrive" diye geçiyor. Viewsonicte farklı bir adı olabilir bir bak istersen.
ghostıng barız var foto cektım kaç kere ufo cıft gozukyo bıldıgınIpslerde genelde olmuyor ama olanlarda çok düşük seviyede oluyor , büyük ihtimalle konuyu açan arkadaş ghostingin ne olduğunu bilmiyor
Fotoğrafı atar mısınız?ghostıng barız var foto cektım kaç kere ufo cıft gozukyo bıldıgın
Bendede aoc var o modu nasil aktiflestirebilirimIps model değil mi? ipslerde ghosting oluyor muydu ya.
Bende aoc model monitör var, benimkinde ghosting azaltmaya yarayan mod "Overdrive" diye geçiyor. Viewsonicte farklı bir adı olabilir bir bak istersen.
dell 2522hg 240hz yada alıenware 240hz alıcamIPS lerin kaçınılmaz sorunlarından birisidir ghosting ama düşük seviyelerde olur
ghosting olmasın diyorsan tn panel bir monitör kullanmanı tavsiye ederim tn paneller performans olarak top seviye olsalarda onlarda da renk canlılığı yok ruh gibi kalıyorlar
bunların ortası va panellerde ise smeering denen olay yaşanıyor o da siyahın ghosting gibi görüntüyü takip etme olayıdır
Yani bir şeylerden illaki feragat etmen gerekiyor 5-6 binlik monitör almayacaksan
Fotoğrafı atar mısınız?
Sağ üstten saniye 1080i değiştirin hocam , 1080 e alırsanız böyle olması normal 600lü bir şey vardı ona alın , ayrıca ghostingde ufoların arkasında siyah izler olur ve 5-6 ufo olurdell 2522hg 240hz yada alıenware 240hz alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
600 yaptım böyle hala biraz varSağ üstten saniye 1080i değiştirin hocam , 1080 e alırsanız böyle olması normal 600lü bir şey vardı ona alın , ayrıca ghostingde ufoların arkasında siyah izler olur ve 5-6 ufo olur