mcjrowss57
80+
- Reaksiyon skoru
- 53
Çok az ama video ile daha rahat görürsünMerhaba testufo/ghosting sitesinden ghosting testi yapıp telefondan fotoğraf çektim monitörü yeni aldım ghosting varmı ?
videoyu atacam ama atılmıyor neden?Çok az ama video ile daha rahat görürsün
Direk Video Yüklenmiyor.videoyu atacam ama atılmıyor neden?
Sıkıntı yok bunu oyunlarda gözle görmen imkansız bende de 2k 165hz var aynı seninki kadar nerdeyse. Bunu yok kabul edebilirsin. Bide monitörünün tepki hızı ayarı varsa herzaman en yükseği en iyisi olmuyor haberin olsun. Bende standart, fast ve fastest var mesela fastest yapınca ghosting artıyor ama fast yapınca ghosting yok o yüzden eğer en yükseğe alırsan yine bir UFO testi yap dene en az ghosting hangisinde varsa o ayarda kullanMerhaba testufo/ghosting sitesinden ghosting testi yapıp telefondan fotoğraf çektim monitörü yeni aldım ghosting varmı ?
bendede normal fast fastest var bu fastest haliSıkıntı yok bunu oyunlarda gözle görmen imkansız bende de 2k 165hz var aynı seninki kadar nerdeyse. Bunu yok kabul edebilirsin. Bide monitörünün tepki hızı ayarı varsa herzaman en yükseği en iyisi olmuyor haberin olsun. Bende standart, fast ve fastest var mesela fastest yapınca ghosting artıyor ama fast yapınca ghosting yok o yüzden eğer en yükseğe alırsan yine bir UFO testi yap dene en az ghosting hangisinde varsa o ayarda kullan
mamdır bıerazdan oraya yukleyıp atacagımDirek Video Yüklenmiyor.
Buraya Yükleyip Link İle Paylaşabilirsin .
![]()
Çevrimiçi Video Oynatıcı - İndirme Gerekmez - VEED.IO
Ücretsiz çevrimiçi video oynatıcı. Videolarınızı çevrimiçi olarak arkadaşlarınızla paylaşın. Yüklenecek hantal uygulamalar veya indirilecek dosyalar yok.www.veed.io
hocam yükleyemıyorum vıdeoyu donuyor bıyerde baska sıte varmıDirek Video Yüklenmiyor.
Buraya Yükleyip Link İle Paylaşabilirsin .
![]()
Çevrimiçi Video Oynatıcı - İndirme Gerekmez - VEED.IO
Ücretsiz çevrimiçi video oynatıcı. Videolarınızı çevrimiçi olarak arkadaşlarınızla paylaşın. Yüklenecek hantal uygulamalar veya indirilecek dosyalar yok.www.veed.io
hocam yükleyemıyorum vıdeoyu donuyor bıyerde baska sıte varmı
https://streamable.com/ctda70 videosu bu bakın ghosting varmı?![]()
Upload Video Online - Free Video Hosting - Streamable
Upload your video in seconds on Streamable. We accept a variety of video formats including MP4, MOV, AVI, and more. It's free, try it now!streamable.com
Bide fast dene bakhocam yükleyemıyorum vıdeoyu donuyor bıyerde baska sıte varmı