Monitörümde mavi kareler çıkıyor

ZZtaric

80+
Reaksiyon skoru
0
Bilgisayarımı alalı 10 ay oldu ancak ilk 3 ay dışında sorunlarla boğuşuyorum önce mavi ekran sorunları almaya başladım sonrasında bilgisayar çalışmasına rağmen ekrana görüntü gelmemekteydi ayrıca bellek %100 hatası olup programlar kendiliğinden kapanıyordu aldığım şirkete yolladığımda parçalarda hiçbir sorun olmadığı şeklinde geri bildirim sağladılar sonraki hatalarda yine aynı şekilde sonuç aldık internetten araştırdığım da kesin bir sonuç alamadım ne yapacağımı bilemiyorum hevesim kursağımda kaldı yeni aldığımda full ayarlarda oyun oynarken artık pubg açılımında bile takılıyor ve oyuna girmiyor ne yapacağım bilmiyorum lütfen yardım edin dostlar

asus rx580 4gb
asus b450 dragon
1tb seagate harddisk
8 gb g skill ripjaws ram
500 watt powerboost psu
ryzen 5 2600

Son düzenleme:
Kankam konu hakkında bir fikrim yok ama 500 watt ram iyiymiş beğendim. :D

pardon yaptığım stresin azizliğine uğradım
Benim için sorun yok,ayrıca stres yapmana da çok gerek yok açıkcası parçaların garantisi duruyorsa eğer.Teknoloji gerçekten şans işi, daha dün telefonumun kamerası bozuldu daha 2 aylık tertemiz kullanmama rağmen :D

Bilgisayarımı alalı 10 ay oldu ancak ilk 3 ay dışında sorunlarla boğuşuyorum önce mavi ekran sorunları almaya başladım sonrasında bilgisayar çalışmasına rağmen ekrana görüntü gelmemekteydi ayrıca bellek %100 hatası olup programlar kendiliğinden kapanıyordu aldığım şirkete yolladığımda parçalarda hiçbir sorun olmadığı şeklinde geri bildirim sağladılar sonraki hatalarda yine aynı şekilde sonuç aldık internetten araştırdığım da kesin bir sonuç alamadım ne yapacağımı bilemiyorum hevesim kursağımda kaldı yeni aldığımda full ayarlarda oyun oynarken artık PUBG açılımında bile takılıyor ve oyuna girmiyor ne yapacağım bilmiyorum lütfen yardım edin dostlar

asus rx580 4gb
asus b450 dragon
1tb seagate harddisk
8 gb g skill ripjaws ram
500 watt powerboost psu
ryzen 5 2600
mavi ekran sorunu devam ediyorsa minidump dosyanı paylaşır mısın

mavi ekran sorunu devam ediyorsa minidump dosyanı paylaşır mısın
mavi ekran sorunu geçti onu daha öncesinde alıyordum ilginç bir şekilde kablosuz internet adaptörünü çıkartıp ethernet kablosuna geçince sorun düzeldi ancak hala bellek %100 çok nadir de olsa ekrana görüntü gelmeme ve
bu ekranın her yerinde mavi kareler sorunu devam ediyor

Geri