Ne yapmalıyım
Düzelebiliyormu ki.
İade edemiyormusun 14 gün doldumu?Beyaz ekranda pembe,yeşil ekran da da siyah gözüküyor bu hain.1 tane var.ASUS VP249QGR monitörün ismi,çok önerildi.Düzeltilebilirmi.
3 gün felan oldu.İade etmek çok ta istemiyorum yani.Şu an da çok takmıyorum ama gelecekte belki çok takarım o sıkıntı.İade edemiyormusun 14 gün doldumu?
Maalesef bilmiyorum.@crazyreign belki biliyorsundur.
Benim monitörde de var galiba siyahda belli oluyor sağ altta sadece siyah da ama anlamadım ölü pikselmidir nedir hiç belli olmuyor görmüyorum da çoğalmadı da 1 yıldır öyle bir yerdeyse sen bilirsin ama göze geliyorsa o zaman iade edeibilirsin.@crazyreign belki biliyorsundur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 gün felan oldu.İade etmek çok ta istemiyorum yani.Şu an da çok takmıyorum ama gelecekte belki çok takarım o sıkıntı.
ortaya yakınBenim monitörde de var galiba siyahda belli oluyor sağ altta sadece siyah da ama anlamadım ölü pikselmidir nedir hiç belli olmuyor görmüyorum da çoğalmadı da 1 yıldır öyle bir yerdeyse sen bilirsin ama göze geliyorsa o zaman iade edeibilirsin.
Ben de aynı şekilde iade etmek istemiyorum. Artmayacagindan emin olsam sıkıntı yok ama kimisi artar diyor kimisi artmaz diyor anlayamadım.@crazyreign belki biliyorsundur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 gün felan oldu.İade etmek çok ta istemiyorum yani.Şu an da çok takmıyorum ama gelecekte belki çok takarım o sıkıntı.