Neler Yeni

Yardım monitörümde ölü pixel çıktı ne yapmalıyım

beerk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
berk
arkadaslar 3 4 hafta önce monitör almıştım 4 tane ölü pixeli var satıcıyla konuştum elimizde stok yok diyip çıkıyor aradan ama isterseniz iade alabilirim diyor
şimdi monitöre 1k civarinda bir zam geldi iade etsem aldığım fiyattan iade etmis olucam o yuzden değiştirmek istiyorum
monitoru garantiye versem değişim yaparlar mı

aldığım monitor asus vg249q1a
garantisi ocak ayında başlamış

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
795
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
arkadaslar 3 4 hafta önce monitör almıştım 4 tane ölü pixeli var satıcıyla konuştum elimizde stok yok diyip çıkıyor aradan ama isterseniz iade alabilirim diyor
şimdi monitöre 1k civarinda bir zam geldi iade etsem aldığım fiyattan iade etmis olucam o yuzden değiştirmek istiyorum

Biraz risk var servise götürsen değişim yapabilir ama bu seferde ışık sızması vesaire olma ihtimali var. Sonuçta fabrika üretiminden sonra tekrar bir sök çıkar işlemi olacaktır.

beerk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
berk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kaç TL idi aldığında
3600e aldım şuan 4500tl
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz risk var servise götürsen değişim yapabilir ama bu seferde ışık sızması vesaire olma ihtimali var. Sonuçta fabrika üretiminden sonra tekrar bir sök çıkar işlemi olacaktır.
onun için sordum zaten tamir olmasını içinin açılmasını istemiyorum değişim yapılacaksa göndericem

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
umut

beerk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
berk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
direk iade al stok ve indirim bitmeden bunu sipariş et daha iyi o monitörden hocam bence bir düşünün
ben şansızım iade ederim indirim biter bir de iade parası beklicem uzun sürer

dediğin monitör şuan 3200 TL civarı piyasada bence iade al hemen
3200tl olması imkansız akakçede en ucuz 4220tl şuan farklı modeline bakmış olabilirsin

MayCynEz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ömer Sayılır
165 hz 23.8 inç değil mi monitörün

144 hz e asusun ips ekranlı monitörü var 3199 a gaming gen de bak derim

beerk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
berk

Ekler

• Screenshot_2023-04-27-14-51-07-985_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-04-27-14-51-07-985_com.android.chrome.jpg
    428.7 KB · Hit: 23

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,490
İsim
Çağatay

3 ölü piksele kadar kusurlu görmüyorlar ama 4 ölü piksel de kusurlu sayılıyor olması lazım. Servise gönderseniz değişim de yapabilir yada paneli değiştirebilir. Bu da bir risk ama ben olsam aide ederdim. Monitörün fiyatı ortalama 3600-3800 bandında gidiyor zaten günlük ani absürt fiyatlar olabiliyor aldanmamak lazım. 4000 bandında bir çok güzel monitör var çünkü.

Top Bottom