Monitörümdeki yeşil çizgi

Arkadaşlar Monitörümde yeşil bir çizgi gözüküyor.
Gri renk olduğunda belli oluyor diğer renklerde gözükmüyor.
Aşağıdan yukarıya doğru bir çizgi yeşil ve sadece gri renk te gözüküyor.
Monitör MSİ optix g24c4 neden olmuş olabilir düzelir mi ne yapmam lazım.
o kadar aşırı gözükmüyor ama gri renk olduğunda bi görüyorum yani
Başka bir cihazda deneyin sıkıntı devam ediyorsa garantiye gönderin etmiyorsa ekran kartını garantiye gönderin

Ekran kartı veya driverdende kaynaklı olabilir. Önce başka ekran kartında yada başka kasada deneyip öyle garantiye gönderiniz.

Ekran kartı veya driverdende kaynaklı olabilir. Önce başka ekran kartında yada başka kasada deneyip öyle garantiye gönderiniz.
başka kasa veya ekran kartı yok tanıdıkta yok şuan oturduğum yerde .
tv ye taksam tv nin görüntüsünü bundan alabilirmiyim

başka kasa veya ekran kartı yok tanıdıkta yok şuan oturduğum yerde .
tv ye taksam tv nin görüntüsünü bundan alabilirmiyim
Çevirici kullanıyorsanız ondan olabilir. Kullandığınız kablodan olabilir. Bu sebebin değişkeni çok yani. Öncelikle kasayı tv de deneyin eğer sıkıntı yoksa farklı kabloyla monitörünüzü pc ye takıp deneyin.

Çevirici kullanıyorsanız ondan olabilir. Kullandığınız kablodan olabilir. Bu sebebin değişkeni çok yani. Öncelikle kasayı tv de deneyin eğer sıkıntı yoksa farklı kabloyla monitörünüzü pc ye takıp deneyin.
Farklı kabloyu denedim hala çizgi duruyor. çevirici kullanmıyorum tv de deneyeceğim

Dostum ben sana önceki sayfada da söyledim. Sorun ekran kartı. Çevirici yada kablo sorunu değil. Şuan o sıkıntı bende de var çünkü. Çizgi var benim ekranımda da. Ekran kartı sürücün kurulu mu? Kuruluysa kaldır yeniden kur kurulu değilse de kurmaya çalış bakalım ekran kartında sorun var mı yokmu en net cevabı bu dediğimi yaparak anlarsın.

Dostum ben sana önceki sayfada da söyledim. Sorun ekran kartı. Çevirici yada kablo sorunu değil. Şuan o sıkıntı bende de var çünkü. Çizgi var benim ekranımda da. Ekran kartı sürücün kurulu mu? Kuruluysa kaldır yeniden kur kurulu değilse de kurmaya çalış bakalım ekran kartında sorun var mı yokmu en net cevabı bu dediğimi yaparak anlarsın.
Sürücü kurulu.
En son sürücü kurulu tekrardan onu mu kurayım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Denedim bir işe yaramadı

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,984
Üyeler
190,838
Son üye
Vidar4212
Geri