Selam arkadaşlar az önce bilgisayarımla internette gezinirken monitörüm birden kapandı güç ışığına baktım hızlı hızlı yanıp sönüyordu kasamı kontrol ettim kasam olduğu gibi çalışıyor. Kasayı tvye bağladım görüntü aldım sonra tekrardan monitörümü bilgisayara bağladım görüntü alamadım ve monitörün üstüdeki güç ışığı hala aynı şekilde yanıp sönüyordu monitörü kasadan ayırdım sadece güce takarak baktığımda yine aynı şeyi gördüm güç adaptörüne baktığımda adaptöründe ışığı yanıp sönüyordu sorun adaptörde mi diye bakmak için sadece adaptörü prize taktım ama bu sefer adaptörün ışığı olması gerektiği gibi ful yanıyordu tekrar monitöre taktım ve yine aynı şey oldu ışık yanıp yanıp sönüyordu sizce monitöre ne olmuş olabilir basit bir çözümü var mıdır yoksa işi bitmiş midir?(Monitörün garantisi 2 yıl önce bitti)
Monitörü kasaya bağladım ve 10 dakika prize bağlı şekilde bekledim ama no signal filan yazması gereken yerde beyaz ekran geliyor pc açtığımda ekran ful bembeyaz şekilde kalıyor anlayacağınız görüntünün gelmesi gerektiği yerlerde sadece beyaz ekran geliyor sorun ne olabilir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Monitörü kasaya bağladım ve 10 dakika prize bağlı şekilde bekledim ama no signal filan yazması gereken yerde beyaz ekran geliyor pc açtığımda ekran ful bembeyaz şekilde kalıyor anlayacağınız görüntünün gelmesi gerektiği yerlerde sadece beyaz ekran geliyor sorun ne olabilir?
Son düzenleme: