Neler Yeni

Monitörümü satarken ufacık bir sorun olsa bile söylemelimiyim?

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Yiğit
arkadaşlar benim monitörümü satmak istiyorum genel sorunları söyledim. fakat biraz titiz olduğumdan heryere dikkatlice bakıyorum ve çok ufak şeyler görüyorum mesela örnek olarak ekranın sağ üst köşesindeki ışık minicik daha fazla ışık veriyor (örnek ama kullanıma hiçbir etkisi yok ve normal bir kullanıcı buna 1000 yıl baksa dikkat etmez) yada örnek olarak şurasına üstten hafif bastırınca gıcırdama sesi geliyor vs örnek tabi bunlar ama ben çok dikkat ediyorum böyle şeyleri söylemelimiyim? bu huyum yüzünden sıfır aldığım ürünlerde bile her türlü bir şey buluyorum ve ilerde satacağım zaman içim rahatsız oluyor. normal olan sorunları söylüyorum zaten herkesin yapması gereken bir şey ama ben en en ufak detayına kadar baktığım için her türlü bir şey buluyorum. düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.

NuriCans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Nuri
arkadaşlar benim monitörümü satmak istiyorum genel sorunları söyledim. fakat biraz titiz olduğumdan heryere dikkatlice bakıyorum ve çok ufak şeyler görüyorum mesela örnek olarak ekranın sağ üst köşesindeki ışık minicik daha fazla ışık veriyor (örnek ama kullanıma hiçbir etkisi yok ve normal bir kullanıcı buna 1000 yıl baksa dikkat etmez) yada örnek olarak şurasına üstten hafif bastırınca gıcırdama sesi geliyor vs örnek tabi bunlar ama ben çok dikkat ediyorum böyle şeyleri söylemelimiyim? bu huyum yüzünden sıfır aldığım ürünlerde bile her türlü bir şey buluyorum ve ilerde satacağım zaman içim rahatsız oluyor. normal olan sorunları söylüyorum zaten herkesin yapması gereken bir şey ama ben en en ufak detayına kadar baktığım için her türlü bir şey buluyorum. düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim
Kırık, çizik, ölü pixel detayları yeterli bence.Diger şeyler kullandığım her monitörde de vardı çok takılma

qwerty1029384756

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Qwerty1029384756
IPS panel ise ışık sızması dediğiniz şey. Abartı olmadığı sürece hepsinde oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
alperen özdemir
arkadaşlar benim monitörümü satmak istiyorum genel sorunları söyledim. fakat biraz titiz olduğumdan heryere dikkatlice bakıyorum ve çok ufak şeyler görüyorum mesela örnek olarak ekranın sağ üst köşesindeki ışık minicik daha fazla ışık veriyor (örnek ama kullanıma hiçbir etkisi yok ve normal bir kullanıcı buna 1000 yıl baksa dikkat etmez) yada örnek olarak şurasına üstten hafif bastırınca gıcırdama sesi geliyor vs örnek tabi bunlar ama ben çok dikkat ediyorum böyle şeyleri söylemelimiyim? bu huyum yüzünden sıfır aldığım ürünlerde bile her türlü bir şey buluyorum ve ilerde satacağım zaman içim rahatsız oluyor. normal olan sorunları söylüyorum zaten herkesin yapması gereken bir şey ama ben en en ufak detayına kadar baktığım için her türlü bir şey buluyorum. düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.
hocam sizin gibilere rastlamak zor bazı insanlar ilerde sorun oluşturacak bir şeyi bile söylemezken bu kadar düşünmeniz sizi mental olarak yorar söylenmesi gerekenler işte ölü pixel sayısı ,çizik kırık bozuk bir yer varsa söyleyin gerisini boşverin

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam sizin gibilere rastlamak zor bazı insanlar ilerde sorun oluşturacak bir şeyi bile söylemezken bu kadar düşünmeniz sizi mental olarak yorar söylenmesi gerekenler işte ölü pixel sayısı ,çizik kırık bozuk bir yer varsa söyleyin gerisini boşverin
hocam daha bugün kulaklığımı almak isteyen biriyle konuştum resmen herşeyini anlatırken yoruldum kaç satır şey yazdım wp çöktü mesaj gitti sinirden telefonu kıracaktım. tekrar yazdım aynı metini. ölü pixel çizik vs onları söylüyorum zaten bakın mesela az önce gözüme şu çarptı söylesemmi söylemesemmi cidden çok takıldım burayada ama söylemicem galiba çünkü bu ne kullanımı etkiliyor ne gözüküyor normalde bakarken ne başka bişey sadece alttan bakınca o da dikkatli bakmak lazım ve benim gibi titiz birinin olması lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

IPS panel ise ışık sızması dediğiniz şey. Abartı olmadığı sürece hepsinde oluyor.
sizde bakın hocam attığım şeye alttan bakınca gözüküyor artık düşünmeyecem böyle şeyleri kul yapısı sonucta. o kadar takılıyorum ki böyle şeylere sıfır ipad aldım mesela dikkatlice her yerine bakıyorum sorun varmı diye stres yapıyor insan bu huy yüzünden.

qwerty1029384756

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Qwerty1029384756
hocam daha bugün kulaklığımı almak isteyen biriyle konuştum resmen herşeyini anlatırken yoruldum kaç satır şey yazdım wp çöktü mesaj gitti sinirden telefonu kıracaktım. tekrar yazdım aynı metini. ölü pixel çizik vs onları söylüyorum zaten bakın mesela az önce gözüme şu çarptı söylesemmi söylemesemmi cidden çok takıldım burayada ama söylemicem galiba çünkü bu ne kullanımı etkiliyor ne gözüküyor normalde bakarken ne başka bişey sadece alttan bakınca o da dikkatli bakmak lazım ve benim gibi titiz birinin olması lazım.

sizde bakın hocam attığım şeye alttan bakınca gözüküyor artık düşünmeyecem böyle şeyleri kul yapısı sonucta. o kadar takılıyorum ki böyle şeylere sıfır ipad aldım mesela dikkatlice her yerine bakıyorum sorun varmı diye stres yapıyor insan bu huy yüzünden.
Işık sızması genelde böyle olmuyor sanırım.

umtb

80+ Bronze
en ufak şeyi söyleyin hocam hakka girmek en büyük günah

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Işık sızması genelde böyle olmuyor sanırım.
yani bu kötü birşeymi hocam? buna normal kullanıcı bakar geçer bence ben heryerine özellikle dikkat ediyorum.

hocam en ufak şey derken ölü pixel tarzı şeyleri söylüyorum zaten ama daha daha dikkat isteyen şeylere takılıyorum aklıma takılıyor orası bence çoğu şeyde böyle şeyler vardır ama kimse söylemiyor.

umtb

80+ Bronze
hocam tam video atın ve söyleyin ve çoğu monitörde olduğunu da ekleyin nasip olursa alınır zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
alperen özdemir

yaw hocam bunu adama gösterseniz burda sorun mu varmış der bunlara falan takılmayın

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Yiğit

hocam tam video atın ve söyleyin ve çoğu monitörde olduğunu da ekleyin nasip olursa alınır zaten
hocam bakın ben bunu ilana yazsam adam direkt gecer ilanı işte bunun yüzünden ilana koymaya korkuyorum bazı eşyalarımı çok dikkat ettiğim için

yaw hocam bunu adama gösterseniz burda sorun mu varmış der bunlara falan takılmayın
evet hocam bi ara telefon satmıştım adama birsürü küçük küçük şey söyledim sorun değil demişti bunlar. bundan sonra böyle yaparım. kul yapısı sonucta hata olabilir illa ilerde sorun yaratacak yada büyük bir sorunu olan veya kullanımı etkileyecek herhangi birşeyi söylüyorum hep.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
alperen özdemir
hocam bakın ben bunu ilana yazsam adam direkt gecer ilanı işte bunun yüzünden ilana koymaya korkuyorum bazı eşyalarımı çok dikkat ettiğim için

evet hocam bi ara telefon satmıştım adama birsürü küçük küçük şey söyledim sorun değil demişti bunlar. bundan sonra böyle yaparım. kul yapısı sonucta hata olabilir illa ilerde sorun yaratacak yada büyük bir sorunu olan veya kullanımı etkileyecek herhangi birşeyi söylüyorum hep.
hocam siz elinizden geleni yapın gerisi teferruat

umtb

80+ Bronze

hocam her detayını söylemezsen dürüst ticaret yapmış olmayacaksın alacak olan her türlü alır hele Din yönünde düşünüyorsan direkt söylemen lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,591
Üyeler
167,521
Son üye
erwiNistaken
Top Bottom