Neler Yeni

Monitorun Ekranı Patladı

QuArexSn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mark Musk
Hasar kaynaklı bir sorun yok ise garanti kapsamında ürünün tamiri ya da değişimi yapılıyor diye biliyorum.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Galiba monitörün ekranı patlamış arkadaşlar. Arkadaş oyun oynarken birden ekran gitmiş. Monitor 6 aylık. Monitoru ilk aldığımda sağ üstte ölü piksel vardı sizce bu ölü piksel böyle yapmış olabilir mi ? Garantide dikkat etmemiz gereken bir şey var mı mesela adamlar kullanıcı hatası diyebilir mi ürünü indiragandı yapabilirler mi garantiye yollayacağım firma tecpro bu arada.

Monitörde fiziksel herhangi bir hasar bir darbe çatlak bişey yok ise sorun olmaz. Garantiye gönderin hallederler.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Monitörde fiziksel herhangi bir hasar bir darbe çatlak bişey yok ise sorun olmaz. Garantiye gönderin hallederler.
yok hocam kendi kendine olmuş diyor arkadaşım. sizce ölü pikselden böyle bir şey olmuş olabilir mi ilk aldığımda ölü piksel var demiştim onlara 1 tane ondan dolayı diyorlar senin yüzünden falan filan.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
yok hocam kendi kendine olmuş diyor arkadaşım. sizce ölü pikselden böyle bir şey olmuş olabilir mi ilk aldığımda ölü piksel var demiştim onlara 1 tane ondan dolayı diyorlar senin yüzünden falan filan.

Hayır ölü piksel ile alakalı değil bu.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
eyvallah hocam sağolun cahile ne söylesen boş :) bizim aklımızda firmadan yana sıkıntı olur mu diye düşündük indiragandı falan bi arkadaşta duymadım öyle bir şey dedi yollayalım artık.

Garantiye gönderin ve düzenli takip edin, takip sistemleri varsa düzenli bakın olmadı düzenli şekilde servisi arayın. Tatlı dil ile yapılan darlamalar her daim iş yapar :D.

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Ekran flexinde veya soketinde bir sıkıntı var gibi. Görüntü aldığı kablo da bozulmuş olabilir ama bence monitörde sıkıntı var. Darbe olmadığı için garanti kabul eder diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,657
Üyeler
168,334
Son üye
Top Bottom