alperen polat
80+
monitorun ekranı patladı
Son düzenleme:
ilk defa garantiye bir ürün yollayacam hocam dikkat etmem gereken bir şey var mı bu dediğim indiragandı falanHasar kaynaklı bir sorun yok ise garanti kapsamında ürünün tamiri ya da değişimi yapılıyor diye biliyorum.
Galiba monitörün ekranı patlamış arkadaşlar. Arkadaş oyun oynarken birden ekran gitmiş. Monitor 6 aylık. Monitoru ilk aldığımda sağ üstte ölü piksel vardı sizce bu ölü piksel böyle yapmış olabilir mi ? Garantide dikkat etmemiz gereken bir şey var mı mesela adamlar kullanıcı hatası diyebilir mi ürünü indiragandı yapabilirler mi garantiye yollayacağım firma tecpro bu arada.
İndiregandi gibi durum yaşanacağını pek zannetmiyorum. Böyle bir şey yapan bir firma hiç görmedim.ilk defa garantiye bir ürün yollayacam hocam dikkat etmem gereken bir şey var mı bu dediğim indiragandı falan
yok hocam kendi kendine olmuş diyor arkadaşım. sizce ölü pikselden böyle bir şey olmuş olabilir mi ilk aldığımda ölü piksel var demiştim onlara 1 tane ondan dolayı diyorlar senin yüzünden falan filan.Monitörde fiziksel herhangi bir hasar bir darbe çatlak bişey yok ise sorun olmaz. Garantiye gönderin hallederler.
yok hocam kendi kendine olmuş diyor arkadaşım. sizce ölü pikselden böyle bir şey olmuş olabilir mi ilk aldığımda ölü piksel var demiştim onlara 1 tane ondan dolayı diyorlar senin yüzünden falan filan.
eyvallah hocam sağolun cahile ne söylesen boşHayır ölü piksel ile alakalı değil bu.
eyvallah hocam sağolun cahile ne söylesen boşbizim aklımızda firmadan yana sıkıntı olur mu diye düşündük indiragandı falan bi arkadaşta duymadım öyle bir şey dedi yollayalım artık.
eyvallah hocam sağolun aynen öyle doğru söylüyorsunuz. Hayırlı akşamlarGarantiye gönderin ve düzenli takip edin, takip sistemleri varsa düzenli bakın olmadı düzenli şekilde servisi arayın. Tatlı dil ile yapılan darlamalar her daim iş yapar.
2724G2SP modeli mi bu?
bu garanti muhabbeti ne kadar sürüyor hocam.Ekran flexinde veya soketinde bir sıkıntı var gibi. Görüntü aldığı kablo da bozulmuş olabilir ama bence monitörde sıkıntı var. Darbe olmadığı için garanti kabul eder diye düşünüyorum.