Neler Yeni

Monitörün sağ ve sol renk farklılığı

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Umut
Arkadaşlar Alienware AW2723DF monitörü 2023 Eylül ayında aldım ve Servisle iletişime geçtim yoğun kullanımdan kaynaklı dedi. Ne yapabiliriz diyince aldığınız yerle iletişime geçin dedi. Bende satın aldığım yerle irtibata geçtim servisten değişim iade onay formu alın yardımcı olalım diyor buraya kadar sorun yok. Fakat servis bana ilk 15 gün bu formu verebiliyoruz diyor bu doğru mu garantisi devam eden ürünüme teknik destek alamıyorum bilgisi olan var mı? Sorunun resmini ekledim sadece oyunda karşıma çıkıyor ortadaki aim imlecinin sağ ve soluna dikkatli bakın

Ekler

• IMG_0354-min.png
    IMG_0354-min.png
    982.4 KB · Hit: 24

Pckopat

80+ Silver
Hocam ürünü garanti servisine gönderin. Servisin beyanı ile değişim/para iadesi vb. durumlardan yararlanabiliyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ürünü garanti servisine gönderin. Servisin beyanı ile değişim/para iadesi vb. durumlardan yararlanabiliyorsun.
Hocam dell ile görüştüm zaten ama adamların cevapları çok saçma. Adamlar değişimden yeni gelecek ürünün 2. El tamir görmüş kullanılmış olucağını söylüyor. Mail konuşmasını koyuyorum.

Ekler

• IMG_0356.jpeg
    IMG_0356.jpeg
    1,008 KB · Hit: 10

Pckopat

80+ Silver
Servisin değişim formunu vermesi gerekir. Bu form ile aldığınız yerde üründen var ise değişim yaparsınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Servisin değişim formunu vermesi gerekir. Bu form ile aldığınız yerde üründen var ise değişim yaparsınız.
Onunda ilettim ona da işte dediğim gibi satın alınma tarihinden sonraki ilk 15 gün diyor böyle bişey doğru değildir diye düşünüyorum zaten yasal iade hakkım ilk 14 gün

Top Bottom