Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥 MONKA 3067 HOTSWAP KLAVYE 885TL 🔥🔥

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,037
İsim
yusuf ecer
''MONKA30'' kodu ile 29.40dolar, 885tl.
Ürün full paket modlu geliyor ve sesi hissiyatı MÜKEMMEL. Kablolu ve beyaz ışıklı modu var rgb değil.
Satın aldıktan sonra yanwen veya yunexpressle gelmesini rica edin ek vergi çıkmaması için. Sepette gördüğünüz tutarı ödüyorsunuz. Keycapsler ışık geçiriyor ve hotswap.
İngilizce bilmeyen arkadaşlarım için işinizi kolaylaştırmak adına mailden şunu copy pastelayabilirsiniz;
I want you to ship my package via yanwen or yunexpress to avoid extra taxes. Its important for me to don't pay any extra fees but for cart price.
1705210364385.png

1705209866468.png

Son düzenleme:

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Dax Saz
''MONKA30'' kodu ile 29.40dolar. Satın aldıktan sonra yanwen veya yunexpressle gelmesini rica edin ek vergi çıkmaması için. Sepette gördüğünüz tutarı ödüyorsunuz. Keycapsler ışık geçiriyor ve hotswap.
İngilizce bilmeyen arkadaşlarım için işinizi kolaylaştırmak adına mailden şunu copy pastelayabilirsiniz;
I want you to ship my package via yanwen or yunexpress to avoid extra taxes. Its important for me to don't pay any extra fees but for cart price.
Ek info, ajazza göre daha iyi ses alabilirsiniz, modlu şekilde tam donanım geldiği yazıyor özellikler kısmında;
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
I want you to ship my package via yanwen or yunexpress. It's important for avoiding extra taxes.

Diye düzeltelim onu. Ayrıca Türkçe keycaps tavsiyesi gelse pek şahane olur.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,673
İsim
Kerem Çavuş

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,037
İsim
yusuf ecer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hocam sizde vardı bu keycap diye hatırlıyorum yine de atayım bilmeyenler için
Ben de bunu atıcaktım, bildiğim tek Türkçe bu var:(
I want you to ship my package via yanwen or yunexpress. It's important for avoiding extra taxes.

Diye düzeltelim onu. Ayrıca Türkçe keycaps tavsiyesi gelse pek şahane olur.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,037
İsim
yusuf ecer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Onun içeriğini bilmiyorum ama bu full paket geliyor ve ses testleri vs beni çok tatmin etti. Bu kablolu ve beyaz ışıklı ama ses ve kalite anlamında ondan daha iyi gibi gözüküyor. Rgb isteyen onu, daha iyi hissiyat isteyen bunu alabilir.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,975
İsim
Emir
Onun içeriğini bilmiyorum ama bu full paket geliyor ve ses testleri vs beni çok tatmin etti. Bu kablolu ve beyaz ışıklı ama ses ve kalite anlamında ondan daha iyi gibi gözüküyor. Rgb isteyen onu, daha iyi hissiyat isteyen bunu alabilir.
tamamdır hocam teşekkürler + olarak etiketlediğim desteğe bakar msnız rica etsem

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,037
İsim
yusuf ecer

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,673
İsim
Kerem Çavuş
Yinede uymaya tuşlar hariç takabilirsin. Ama ingilizce klavyeyi türkçe kullanmayı tercih ederim. Bir süre sonra alışıyorsun zaten bir sorun olmuyor.
Türkçe olduğu için attım yoksa daha ucuza pbt beyaz keycap de var

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Carry Online
daha önce hiç almadım bu siteden. güvenilir mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,028,599
Üyeler
163,019
Son üye
sezer55