Çözüldü✓ Monster 3050 Ti Laptop Alınır mı?

Cem Ozk

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
20000
Monster 3050 ti 512gb ssd 16gb ram li bir dizüstü almayı düşünüyorum bilgisayar bulmada ve yakın fiyata daha iyi bilgisayarlar hakkında tavsiye verir misiniz.

Monster 3050 ti 512gb ssd 16gb ram li bir dizüstü almayı düşünüyorum bilgisayar bulmada ve yakın fiyata daha iyi bilgisayarlar hakkında tavsiye verir misiniz.
2.el monster düşünür müsün uygun fiyatlı

monster a daha iyi dediler oyun açısından sıkıntı yaşamazsın rahat bilgisayar dediler ben hem oyun hem yazılım için alıyorum ama lenovo nın marka ney ona da bakıyım

İndirimlerde 20 den daha düşüğer bile düşebilir

olabilir temizse 2.el de alabilirim

monster a daha iyi dediler oyun açısından sıkıntı yaşamazsın rahat bilgisayar dediler ben hem oyun hem yazılım için alıyorum ama lenovo nın marka ney ona da bakıyım
Lenovo monsterı tokatlar bu arada bu attığımı al 20k limitin varmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

olabilir temizse 2.el de alabilirim
Bunu alırsan oyun açmaz çok düşük kalır

kanka baktımda ekran kartı olarak 3050 veya 3060 düşünüyorum daha aşşağısını almayı düşünmüyorum

İndirimlerde 20 den daha düşüğer bile düşebilir
peki indirim ne zamanlarda gelir kanka sence beklemeli miyim biliyorsun ekonominin halini her an her şey olabilir :)

kanka baktımda ekran kartı olarak 3050 veya 3060 düşünüyorum daha aşşağısını almayı düşünmüyorum

peki indirim ne zamanlarda gelir kanka sence beklemeli miyim biliyorsun ekonominin halini her an her şey olabilir :)

Bir dahaki indirim sezonu indirim olur ne zaman olur bilmiyorum ama itopyada düşer 18e tahminimce ben 18e aldım

Bu fiyata alınır kanka ben burdan aldım

• Beğen
Reaksiyonlar: Krom
Bir dahaki indirim sezonu indirim olur ne zaman olur bilmiyorum ama itopyada düşer 18e tahminimce ben 18e aldım

Bu fiyata alınır kanka ben burdan aldım
tamam kanka ben bunu kaydettim bi bakıyım belki başka pc lerde çıkar bi abime de demiştim haber gelsin buna yönelebilirim teşekkürler

Monster abra serisi kronik ısınma sorunlu hocam lenovo daha iyi bir tercih olacaktır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,511
Üyeler
174,888
Son üye
vlitz
Geri