Neler Yeni

Monster Abra A5 18.2 Isınma Sorunu

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Riley

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Berke
Merhabalar geçenlerde Monster bilgisayarımı bakım ve kasadaki bir kaç sorun için servise vermiştim. Termal macun falan değiştirdiklerini yazıp geri göndermişler. Ardından sıcaklık değerlerine baktığımda boşta birden 40 Dereceden 85-95 Dereceye fırladığını ve fanların anlık olarak çalışıp durduğunu gözlemledim. Tekrardan servise vermem sonucu sıcaklık değerleri normaldir vs. deyip tekrar cihazı geri yollamışlar. Servise yollamadan önce Ekran Kartı Max 65-70 Derece, İşlemci ise 75-80 Derece arasını görüyordu. Şimdi ise oyundayken Ekran Kartı 78-80 Derece, İşlemci ise 90-95 Derece arasında geziyor. Kasanın altını söküp bir de öyle deneyeyim dedim 1 derece bile oynamadı değerler halen daha yüksekti. Sizce sorun ne olabilir arkadaşlar? Lütfen yardım edin.

WhyKie2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emre Akbaş
Kanka monster larda bu sorun klasik ya yapacağın bişi yok chipset sıkıntılı

Riley

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buradaki sorun senin m*nster almış olman garantisi varsa direk iade et
Kankam geçen sene Ekim ayında almıştım. İade edemiyorum zaten o kadar ciddiyetsizler ki 95 Dereceye hiçbir şey yok deyip geri yolluyorlar.

Riley

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Berke
Kanka monster larda bu sorun klasik ya yapacağın bişi yok chipset sıkıntılı
Aga daha önce yoktu ama servisten sonra neden oldu sence? Bu tarz şeylere takıntılı olduğum için PC'yi aldığımdan beri kontrol ediyordum boşta 60'ı geçtiğini ilk kez servisten geldikten sonra gördüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

laptop soğutucu var mı peki?
Var da işe yaramıyor ki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Thermal Grizzly Conductonaut Sıvı Metal macun alıp değişsem sizce çözüme ulaşır mıyım ya da termal padleri falan değiştirsem? Pump out olabilir falan diyen vardı.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
Aga ne yaşıyorsunuz adam servise gidip gelince sıcaklıklar artmış diyor siz çipset diyorsunuz?
Hocam sıcaklıklar artmışsa ya yeni macun sürmeyi unutmuşlardır bir şekilde ya da kalitesiz macun kullanmışlardır. Servise tekrar yollayıp durumu belirtebilirsiniz, mağduriyetinizin üzerinde durursanız bu sefer hallederler muhtemelen. Eğer tekrar monstera göndermek istemezseniz kendiniz kaliteli bir macun alıp bizzat sürebilirsiniz veya macunla birlikte tanıdığınız bir bilgisayarcıya gidebilirsiniz. Macunsuz da gidebilirsiniz ancak muhtemelen kaliteli bir şey uygulamazlar.
Benim de yakın zamanda bakım yaptırmam gerektiğinden soruyorum, servisin teslim almasından itibaren size teslim etmesi ne kadar sürdü?

Riley

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Berke
Aga ne yaşıyorsunuz adam servise gidip gelince sıcaklıklar artmış diyor siz çipset diyorsunuz?
Hocam sıcaklıklar artmışsa ya yeni macun sürmeyi unutmuşlardır bir şekilde ya da kalitesiz macun kullanmışlardır. Servise tekrar yollayıp durumu belirtebilirsiniz, mağduriyetinizin üzerinde durursanız bu sefer hallederler muhtemelen. Eğer tekrar monstera göndermek istemezseniz kendiniz kaliteli bir macun alıp bizzat sürebilirsiniz veya macunla birlikte tanıdığınız bir bilgisayarcıya gidebilirsiniz. Macunsuz da gidebilirsiniz ancak muhtemelen kaliteli bir şey uygulamazlar.
Benim de yakın zamanda bakım yaptırmam gerektiğinden soruyorum, servisin teslim almasından itibaren size teslim etmesi ne kadar sürdü?
Aga işte sonrasında 1 kere gönderdim, 95 Dereceye normal deyip tekrardan geri yolladılar. Yani sorunun çözüleceğini bilsem yine yollarım da 1 hafta ellerinde kalıyor PC, ama sorunu çözmeden yolluyorlar.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Var da işe yaramıyor ki.
Şu bilgisayarın altlarına koyulan soğutuculardan bahsediyorsan,hiç bir şeye yaramıyor git en iyi markayı al gene etkisi olmuyor

En çok etkiyi vakumlu soğutucularda gördüm

Riley

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Berke
Şu bilgisayarın altlarına koyulan soğutuculardan bahsediyorsan,hiç bir şeye yaramıyor git en iyi markayı al gene etkisi olmuyor

En çok etkiyi vakumlu soğutucularda gördüm
Dıştan soğutucular bence hiç fayda etmiyor.

Riley

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Berke
Hiç mi yardımcı olacak yok yav.

Riley

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru