Neler Yeni

Yardım Monster Abra a5 soğutma bloğu sorunu

TORQUEs

80+
Merhaba arkadaşlar, Monster Abra a5 v19.3 laptopta fanları çıkardım ama bloğu çıkaramadım. Benim görmediğim vidalar falan mı var?
Orta kısımlardan engelliyor çıkarmamı, macun yapıştığı için olabilir ama zorlayınca hiç gelmiyor sanki vida var gibi.
Batarya bağlantısını çıkardım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yardım ederseniz sevinirim, iyi forumlar.

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2.5 MB · Hit: 19
Son düzenleme:

Vapelord

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Yağız DERELİ
Merhaba arkadaşlar, Monster Abra a5 v19.3 laptopta fanları çıkardım ama bloğu çıkaramadım. Benim görmediğim vidalar falan mı var?
Orta kısımlardan engelliyor çıkarmamı, macun yapıştığı için olabilir ama zorlayınca hiç gelmiyor sanki vida var gibi.
Batarya bağlantısını çıkardım, fotoğrafta göstererek yardımcı olursanız sevinirim.
Macun veya padler çok kurumuş olabilir. Kurumasa da vakum yapıyor olabilir. Özellikle sarı ile işaretlediğim bölge yapışır. Kırmızıyla işaretlediğim yerlerden bir saat yönüne bir tersine hafif döndürerek (yaklaşık 20 derece falan) gevşetmeye çalışın, sonra kaldırmayı deneyin. Kaldırmayı denerken kırmızı kısımlardan tutarsanız çok zorlamayın bükülmesin.
Screenshot_1.png

TORQUEs

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Macun veya padler çok kurumuş olabilir. Kurumasa da vakum yapıyor olabilir. Özellikle sarı ile işaretlediğim bölge yapışır. Kırmızıyla işaretlediğim yerlerden bir saat yönüne bir tersine hafif döndürerek (yaklaşık 20 derece falan) gevşetmeye çalışın, sonra kaldırmayı deneyin. Kaldırmayı denerken kırmızı kısımlardan tutarsanız çok zorlamayın bükülmesin.
Alıntıyı görüntüle
Valla baya uğraştım sağ sol denedim olmadı, biraz büküldü de ben fark etmemiştim. Kapattım sadece toz temizliği yapmış oldum.Daha sonra monstera götürüp yaptırırım diye düşünüyorum.

Top Bottom