Yardım Monster abra a5 v12.1 BIOS güncellemesini nasıl yapabilirim

DDRQ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
405
selamlar
monster teknik servisten güncel biosu istedim onlar da gönderdiler sağosunlar. internetten güncelleme adımlarını uyguladığımda fotodakiyle aynı hatayı alıyorum
ben firmware değil SADECE bios güncellemek istiyorum ki elimdeki dosyalar zaten sadece bios için olmalı flash ile ilgili bir şey yok
daha önce yapmış olan veya şuralardan bakıp öğrenebilirsin diyeceğiniz her yardıma açığım.
erkese iyi forumlar

ca91c33c63df24cecc57b3eceb61f3d4.png
l

Dostum yarın sabahtan desteği ara bağlan desteğe senin pcye bağlansınlar hemen hallederler

• Beğen
Reaksiyonlar: DDRQ
Dostum yarın sabahtan desteği ara bağlan desteğe senin pcye bağlansınlar hemen hallederler
sormuştum onu ama uzaktan bios için destek veremiyoruz demişlerdi biosu gönderdikleri e postada da aynısı yazılmıştı malesef

Hmm bak bu kötü oldu ya. Bios genelde markalara özgü olduğundan buralarda destek bulman çok zor eğer ist ankara veya İzmir'deysen oradaki çalışanlara götürüp yardım isteyebilirsin

• Beğen
selamlar
monster teknik servisten güncel biosu istedim onlar da gönderdiler sağosunlar. internetten güncelleme adımlarını uyguladığımda fotodakiyle aynı hatayı alıyorum
ben firmware değil SADECE bios güncellemek istiyorum ki elimdeki dosyalar zaten sadece bios için olmalı flash ile ilgili bir şey yok
daha önce yapmış olan veya şuralardan bakıp öğrenebilirsin diyeceğiniz her yardıma açığım.
erkese iyi forumlar

ca91c33c63df24cecc57b3eceb61f3d4.png
l
hocam çeviriden çevirdim o kırmızı alanı şöyle yazıyor az çok hata olabilir belki ama

ana işlemci, hedef flash alanına yazma erişimine sahip değil. Bu işlem için yazma erişimini etkinleştirmek için, bu bölgeye ana bilgisayar erişimi sağlamak için tanımlayıcı ayarlarını değiştirmeniz gerekir.
sanırım izin yok bişeye izin vermek gerekiyor galiba

• Beğen
hocam çeviriden çevirdim o kırmızı alanı şöyle yazıyor az çok hata olabilir belki ama

ana işlemci, hedef flash alanına yazma erişimine sahip değil. Bu işlem için yazma erişimini etkinleştirmek için, bu bölgeye ana bilgisayar erişimi sağlamak için tanımlayıcı ayarlarını değiştirmeniz gerekir.
sanırım izin yok bişeye izin vermek gerekiyor galiba
sanırım etkin kullanıcım administrator olsa bile bu hata devam ediyor çözemedim mevzusunu günlerdir bakıyorum en son clevo ve sager notebooklarda benzer işlemlere bakacağım üreticisi aynı sanırım. pandemi olayı bitse direkt kargoyla gönderirdim ama şu zamanda risk almamak için idare etmeye çalışıyorum

Ekrandaki yazıdan kırmızı olana dikkat etmişsiniz ama sarı olanlar size bir uyarı veriyor. Rom u flashlayacağınız alan boyutu romun boyutundan küçük diye. Nitekim rom 8 mb civarında. Uyarı da flash alanı 2 mb civarı. Muhtemelen hata bundan kaynaklanıyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,471
Üyeler
174,882
Son üye
tossunpasaa