Neler Yeni

Monster abra a5 v15.3 şarj aleti

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre Atabey
Bu cihaza şarj aleti önerisi alabilir miyim, kaliteli midir, daha önce o markayı kullandınız mı ?
IMG_20241227_163435.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
yolcu arslan
Şarj aleti önerisi derken bunu gidip monsterden almazn lazım.

Ayrıca garantiniz devam ediyorsa sorun benim panel bozuldu mesela bakmadılar para istediler. Monster eskisi gibi değil müşteriden yava tavır almıyor pek.

Kronik olarak Tylpar ve abra serilerinde ekranlar bozuluyor dikkat et derim. Güven vermeyen bir marka.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre Atabey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şarj aleti önerisi derken bunu gidip monsterden almazn lazım.

Ayrıca garantiniz devam ediyorsa sorun benim panel bozuldu mesela bakmadılar para istediler. Monster eskisi gibi değil müşteriden yava tavır almıyor pek.

Kronik olarak Tylpar ve abra serilerinde ekranlar bozuluyor dikkat et derim. Güven vermeyen bir marka.
Sordum aslında depoya bakılacak mış ne zaman dönecek belli değil bide 1420 tl dedi bana biraz fazla geldi acaba o kalite bişey varmıdır diye konuyu açtım misal telefon şarj aleti olarak baseus var o gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
yolcu arslan
Sordum aslında depoya bakılacak mış ne zaman dönecek belli değil bide 1420 tl dedi bana biraz fazla geldi acaba o kalite bişey varmıdır diye konuyu açtım misal telefon şarj aleti olarak baseus var o gibi
Şuana kadar kullandığım en kaliteli şarj kablo veya aletler Baseus Anker ve urgen olmuştur eğer bu markalarda dizüstü şarjıda bulursan al ama dediğim gibi garantin devam ediyorsa onlardan al yoksa çat diye o saatten sonra garantilik ne olursa olsun sana bi güzel yapıştırabilirler.
Enazında bir şey olursa sizden aldım dersinzi takarlar mı bilmem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre Atabey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuana kadar kullandığım en kaliteli şarj kablo veya aletler Baseus Anker ve urgen olmuştur eğer bu markalarda dizüstü şarjıda bulursan al ama dediğim gibi garantin devam ediyorsa onlardan al yoksa çat diye o saatten sonra garantilik ne olursa olsun sana bi güzel yapıştırabilirler.
Enazında bir şey olursa sizden aldım dersinzi takarlar mı bilmem.
Malasef cihaz eski garantisi yoktur, kız arkadaşımın ödevleri var depo sorgusunu ondan beklemek istemiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,033,648
Üyeler
163,860
Son üye
Tororosso