Bu bilgisayardan kullanan var mı aramızda?
Herhangi bir kronik sorunu varmı?
Şu an bahsettiğiniz cihazı kullanıyorum. Kısaca özet geçeyim. Performans olarak daha yeni olduğu için henüz bir problem ile karşılaşmadım. Fakat net söyleyebilirim. Bu arkadaş ısınıyor. Tabi bunu da verdiği performans ile telafi ediyor desek sorun olmaz. Güncel oyunları oynatıyor. Cyberpunk Ultra-Yüksek ayarlarda RTX açık. Dlss kalite modunda akıcı bir şekilde oynatıyor. 50FPS bandında.
Bu cihazı alacaksanız kesinlikle bir soğutucu almanızı tavsiye ederim. Ben bunun bilincinde olarak soğutucu ile beraber sipariş verdim. Cihazın soğutması gayet iyi fakat yine de soğutucu ile desteklenirse daha uzun ömürlü olacağını düşünüyorum.
Kargo olarak paketleme vesaire kusursuza yakındı. Gayet iyi bir şekilde geldi. Ram olarak ya 8 GB versiyonları 16 ya yükseltin ya da direk 16 olarak alın. Hafıza da 500gb oyun oynuyorsanız yetersiz gelebiliyor. Yaklaşık 6 tane oyun var ve 50 GB boş hafıza kaldı cihazda. Bir ssd almayı düşünüyorum.
Çoğunlukla ölü pixel kronik olarak oluyor bu cihazlarda . Bende 1 tane çıktı fakat fazla dikkat çekmediği ve rahatsız etmediği için kullanmaya devam ediyorum. Işık sızmasına rastlamadım. Fakat ekranın 144hz olması gayet iyi ve tatmin edici oluyor.
Cihaz gerçekten kasasında fazla el izi tutuyor.
Fan sesi konusuna gelirsek. Oyunlarda kulaklık kullanırsanız hiç rahatsız etmez. Normal kullanımlarda da sessiz moda alırsanız hiç hissetmeden kullanabilirsiniz.
Bunun dışında aklıma bir şey gelmedi fakat kafanıza takılan sorular varsa cevap verebilirim elimden geldiğince.
Edit: Ben a5 V17.2 kullanıyorum. Tek fark ekran kartı. Kalanları aynı özellikte.