Almak istediğiniz modelin modelini burada ve diğer forumlarda aratın. Eğer clevo üretimiyse uzak durun tongfang üretimiyse alınabilir.@pickpocket monster ın bu modeli ısınıyor mı ısınmıyor mu nereden bilebilirim?
Almak istediğiniz modelin modelini burada ve diğer forumlarda aratın. Eğer clevo üretimiyse uzak durun tongfang üretimiyse alınabilir.@pickpocket monster ın bu modeli ısınıyor mı ısınmıyor mu nereden bilebilirim?
Abra a5Abra A5 V17.2 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Abra A5 V17.2 15,6" Gaming Laptop, yeni 11. Nesil İntel Core İ5-11400H Tiger Lake işlemcisiyle sizi eşsiz bir oyun deneyimine davet ediyor!www.monsternotebook.com.tr
Bu bilgisayar nasıldır? Isınması nasıl? Eksi bir yanı var mı? Daha iyi alternatifi var mı?
Isınma problemi var galiba
Monster Abra A5 V17.2 alınır mı?
Arkadaşlar, 10 bin TL bütçem var. ASUS TUF HN11 serisini planlıyordum fakat bugün bu modelin indirimde olduğunu gördüm. ASUS'ta Ti yoktu, bunda Ti var. Ne düşünüyorsunuz bu model hakkında, alınabilir mi sizce...www.technopat.net
TP ve her şeye sorunlu diyen tayfasına güvenmiyorum.Isınma problemi var galiba
Monster Abra A5 V17.2 alınır mı?
Arkadaşlar, 10 bin TL bütçem var. ASUS TUF HN11 serisini planlıyordum fakat bugün bu modelin indirimde olduğunu gördüm. ASUS'ta Ti yoktu, bunda Ti var. Ne düşünüyorsunuz bu model hakkında, alınabilir mi sizce...www.technopat.net
Abi ben aldım guzel sicaklik her laptop gibi şuanda bir sikintisi yok menteşeler cok saglam sayilmaz dikkatli kullanmak lazimTP ve her şeye sorunlu diyen tayfasına güvenmiyorum.