Valla bende şaşırdım fiyatına, fiyatına yeni baktım 30 küsürlerde. whatsap numarası istedim verdiler. yazdım cevap bekliyorum.dolandırılmayasın kral tam dikkatli baktın mı ilana emin misin fiyat anormal
Masaüstünden çok daha az fps alırsın. Abralarda sağlam değil. Sıfırı 35k'ya satılan laptopun ikinci elini 15k'ya satacaklarını da pek inanmadım doğrusu. Ya seni dolandıracaklar ya da bilgisayarda büyük arıza olduğu için hemen elden çıkarmak istiyorlardır.Merhaba,
Monster ABRA A7 14.5.4 17.3 1 ay kullanılmış 15 bin tl ye buldum.
Masaüstü pc kullanıyorum, 4060 ekran kartlı. Laptopu alırsam masaüstünü satacağım.
Sizce alınır mı
cok daha az demiyelim hocam 4060larda laptop gpuları cok ucuk geride degil yüzde 10 var yok bazı oyunlarda artar azalır yine oran ama 4060 laptoplar baya iyi acıkcasıMasaüstünden çok daha az fps alırsın. Abralarda sağlam değil. Sıfırı 35k'ya satılan laptopun ikinci elini 15k'ya satacaklarını da pek inanmadım doğrusu. Ya seni dolandıracaklar ya da bilgisayarda büyük arıza olduğu için hemen elden çıkarmak istiyorlardır.
Masaüstü mü 4060 ekran kartlı yoksa laptop mu? Abralarda 60 serisi ekran kartı yok diye biliyorum. RTX 4050'dir o.cok daha az demiyelim hocam 4060larda laptop gpuları cok ucuk geride degil yüzde 10 var yok bazı oyunlarda artar azalır yine oran ama 4060 laptoplar baya iyi acıkcası
biraz daha kötü diyebiliriz
Masaüstü 4060 ekran kartlıMasaüstü mü 4060 ekran kartlı yoksa laptop mu? Abralarda 60 serisi ekran kartı yok diye biliyorum. RTX 4050'dir o.
Yarı yarıya farkeder mi ?Masaüstü 4060 ekran kartlı kasayı satıp Abralı rtx 4050 mi alacaksın neden? En minimum seviyede Yarı yarıya fps kaybı yaşarsın Bazı oyunlarda bu fark çok daha büyük olur. Neden bu kaybı isteyesiniz?
Masaüstü ekran kartları laptoplara oranla daha güçlü. Laptoptaki rtx 4060'ın %25 fark attığını hesaplarsak evet.Yarı yarıya farkeder mi ?