Neler Yeni

Monster Abra A7 V11.2 1TB SSD Önerisi

daddyd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ahmet yılmaz
Monster Abra A7 V11.2 laptop için 1 TB M.2 SSD önerir misiniz arkadaşlar? Fiyat bandı 2-4 arası.

Bunu düşünüyorum, uyumlu mudur? SSD Gen muhabbetinden hiç anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mert Güler
Intel i7-10750H olan model mi bu ?

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mert Güler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizin bilgisayarınız pci gen 3 , yukarda attığım ssd ise pci gen 4 fakat dram e sahip kaliteli bir ssd ileriye dönük farklı bir bilgisayar kullanmayı düşünürseniz pci 3 hızları yerine pci 4 hızını alabilirsiniz

daddyd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ahmet yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizin bilgisayarınız pci gen 3 , yukarda attığım ssd ise pci gen 4 fakat dram e sahip kaliteli bir ssd ileriye dönük farklı bir bilgisayar kullanmayı düşünürseniz pci 3 hızları yerine pci 4 hızını alabilirsiniz
çok teşekkür ederim, bu modelle farkı nedir acaba sizin attığınızın?

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mert Güler
İkisi de benzer ürünler senin attığın biraz daha oyun odaklı bir ssd kullanılan soğutma malzemeleri biraz daha iyi olabilir ama benim ilettiğim yazılabilecek toplam veri miktarı dayanıklılığı bakımından daha üstün (1000 tbw benim attığım , 800 tbw senin attığın) , ikisinden biri tercih edilebilir hızları da çok çok yakın

daddyd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ahmet yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkisi de benzer ürünler senin attığın biraz daha oyun odaklı bir ssd kullanılan soğutma malzemeleri biraz daha iyi olabilir ama benim ilettiğim yazılabilecek toplam veri miktarı dayanıklılığı bakımından daha üstün (1000 tbw benim attığım , 800 tbw senin attığın) , ikisinden biri tercih edilebilir hızları da çok çok yakın
tamamdır çok teşekkür ederim tekrardan senin attığını alacağım.

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mert Güler
Rica ederim şimdiden hayırlı olsun

Top Bottom