Abdurrahman Avf
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Ekran kartı çok iyi, oyun grafikleri patates, HD5450 kartım açar bu oyunu.nedeni nedir hocam?
Ekran kartı çok iyi, oyun grafikleri patates, HD5450 kartım açar bu oyunu.nedeni nedir hocam?
Bios sürümünüz eskidir biosu güncellemeniz lazım ve +8gb ram eklemeniz lazım dual chanel için
Hocam attığım linkte anlatmış
Ama ilk önce arama yerine dxdiag yazıp foto çekip atarmısınızHocam attığım linkte anlatmış
hocam bios attığınız linkteki ile aynı 16gb ram var zatenBios sürümünüz eskidir biosu güncellemeniz lazım ve +8gb ram eklemeniz lazım dual chanel için
Çözüm: Monster v17.2.X performans sorunu
Merhaba arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu bu bilgisayarlardaki performans eksikliği drop vb. sorunları nasıl çözerim diye uğraşan bir mağdurdum. Her şeyi yaptım fakat çözülmedi ama bugün sizler için uzun zamanlar sonucunda çözdüğüm bu sıkıntıdan nasıl kurtulduğumdan bahsedeceğim. Öncelikle ilk...www.technopat.net
buyrun hocamHocam attığım linkte anlatmış
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama ilk önce arama yerine dxdiag yazıp foto çekip atarmısınız
Hocam bunu rica etsem foto çekip atabilirmisinizAma ilk önce arama yerine dxdiag yazıp foto çekip atarmısınız
Hocam monster laptoplarda bios eski olduğu için sistemi tam kullanamıyor ama siz güncelleştirmisiniz yani şuan bir sorun yokhocam bios attığınız linkteki ile aynı 16gb ram var zaten
buyrun hocam
attım size.a
Hocam bunu rica etsem foto çekip atabilirmisiniz
Sonradan yazdım hocam pardonHocam monster laptoplarda bios eski olduğu için sistemi tam kullanamıyor ama siz güncelleştirmisiniz yani şuan bir sorun yok
Msi afterb9urner kullanarak oyun içinden değerler atabilirmisiniz
attım size.
sıkıntı yokSonradan yazdım hocam pardon
Hocam oynadığınız oyun zula eğer başka oyun varsa onda deneyin ve msi afterburner ile oyun içi değerleri atın ona göre karşılatırma yapalımsıkıntı yok
hocam şuan pc şarjı az ama şöyle söyleyeyim 8gb ram yiyerek 100 fp anca veriyor hatta çoğu zaman 85 90 e.k kullanım oranı %70 80 arası
yüm ayarlar maxta 1080p
Hiç sıkıntı değil hocam bende de aynı laptop var abra a5 v17.2.3 sadece 8gb ram eklenmiş hali o yüzden aynı laptop diyebilirizHocam oynadığınız oyun zula eğer başka oyun varsa onda deneyin ve msi afterburner ile oyun içi değerleri atın ona göre karşılatırma yaparız
Sizin nasıl peki hocam? Benim de 17.2.3Hiç sıkıntı değil hocam bende de aynı laptop var abra a5 v17.2.3 sadece 8gb ram eklenmiş hali o yüzden aynı laptop diyebiliriz
Umarım sorunuzu hallederiz
Hocam bios güncellemesi ile rekabetçi oyunlarda bile ekran kartını %100 kullanabiliyorSizin nasıl peki hocam? Benim de 17.2.3