Monster Aryond A27 V1.1 Gaming Monitör

Kneeford

80+
Reaksiyon skoru
164
Ekran kartım rx 5600 xt alınır mı? ekran kartım 240hz i doyuramaz gibi geliyor bana.

240hz-240FPS değerini FPS oyunlarında görürsünüz. (CSGO, Valorant gibi)
Eğer bu oyunları ağırlıklı oynuyorsanız bu monitörü tercih etmeniz iyi olacakır.

Mönitor kağıt üzerinde gayet iyi bide onun 144hz 24 inc i olsa

240hz-240FPS değerini FPS oyunlarında görürsünüz. (CSGO, Valorant gibi)
Eğer bu oyunları ağırlıklı oynuyorsanız bu monitörü tercih etmeniz iyi olacakır.
hocam daha yeni sorunu olup olmadiğı brlli değil.

ayrıca 144hz ile 240hz arasınds gözle gorülur bir fark yok. 1080p 24 inch 144hz en mantıklisı

hocam daha yeni sorunu olup olmadiğı brlli değil.

ayrıca 144hz ile 240hz arasınds gözle gorülur bir fark yok. 1080p 24 inch 144hz en mantıklisı
144hz ile 240hz arasındaki farkı kör olmayan herkes görür.
Arada dağlar var hocam yapmayın.

hocam iki tarzda da monitoru deneyimledim. ve gercekten 60hz ile 75hz arasında olandan daha az geldi. su an kullandigım monitör AOC nin TN panel 144hz bir monitörü. deneyimledigim 240hz monitor ise şu model. bence 2K 144hz 1080p 240hz yerine daha iyi

o monitörün kullandigı sistem i5 9400f ve RTX2060 tı. CSGO da ikisi de 240 FPS üstü alıyor. ve fsrk yok denecek kadar az. en azından akıcılık konusunda. hız olarak olabilir ama aradaki farka değeceğini sanmıyorum. ki yan yana koysan bile zar zor ayırt edilebilir bir fark.

Valla kendime almıyorum kardeşime alıcağız da kararsız kaldık kardeşim cs go valorant oynamıyor ama oynayabilirde ilerleyen zamanlarda kasasınıda yeni topladık çünkü AOC 23.8" 24G2U bu monitörü almak daha mantıklı geliyor bana bilmiyorum yine siz ne dersiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pubg mobil oynuyor genellikle

Valla kendime almıyorum kardeşime alıcağız da kararsız kaldık kardeşim cs go valorant oynamıyor ama oynayabilirde ilerleyen zamanlarda kasasınıda yeni topladık çünkü AOC 23.8" 24G2U bu monitörü almak daha mantıklı geliyor bana bilmiyorum yine siz ne dersiniz
Sürekli FPS ağırlıklı oynamıyorsa 24G2U daha mantıklı bir tercih olacaktır.

Sürekli FPS ağırlıklı oynamıyorsa 24G2U daha mantıklı bir tercih olacaktır.
Tam tersi olmasın 24 inc kavissiz ekran fps oyunlarında daha iyi diye biliyorum ayrıca fps oynuyor sürekli

hocam iki tarzda da monitoru deneyimledim. ve gercekten 60hz ile 75hz arasında olandan daha az geldi. su an kullandigım monitör AOC nin TN panel 144hz bir monitörü. deneyimledigim 240hz monitor ise şu model. bence 2K 144hz 1080p 240hz yerine daha iyi

o monitörün kullandigı sistem i5 9400f ve RTX2060 tı. CSGO da ikisi de 240 FPS üstü alıyor. ve fsrk yok denecek kadar az. en azından akıcılık konusunda. hız olarak olabilir ama aradaki farka değeceğini sanmıyorum. ki yan yana koysan bile zar zor ayırt edilebilir bir fark.

Sizce ne yapmak mantıklı?

Son düzenleme:
24G2U sipariş verdim monster markasına pek güvenemedim.

Ekler

• monitör.png
    monitör.png
    24.5 KB · Hit: 63
Tam tersi olmasın 24 inc kavissiz ekran fps oyunlarında daha iyi diye biliyorum ayrıca fps oynuyor sürekli

Sizce ne yapmak mantıklı?
5600XT için hem 240hz fazla hemde 144 ile 240 arasında farka değer bir şey göremedim ben.

millet hep kızgın ve kahkaha atmış ama ben deneyimlerime göre konuşuyorum. bana youtube dan 50 kat yavaşlatılmış video açıp göstereceğinize iki tarz monitörü kullanıp yorum yapın lütfen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,700
Üyeler
186,520
Son üye
cevaphakki
Geri